Lunchrecepten

Neem de tijd voor een lekkere lunch

Lunchrecepten? Je kunt toch gewoon een boterham smeren? Ja, natuurlijk kan dat. Maar waarom zou je niet wat extra tijd voor jezelf nemen. Maak van je lunch een ontspannend moment met een lekker gerechtje. Je hoeft daar niet voor naar een terras, je kunt dat heel goed zelf. Deze lunchrecepten helpen je aan de nodige inspiratie.

Met verse ingrediënten zet je in no-time een fantastische lunch op tafel

Lunchrecepten

Inspiratie & ideeën

Lunchrecepten

Inspiratie & ideeën

Lunchrecepten

Broodje hete kip

Een heerlijk broodje hete kip, dat zowel met warme als koude kip gegeten kan worden. Hierdoor kun je ze meenemen naar werk of school.

Spek met eieren

Geniet van een stevige lunch met spek met eieren. Deze boerenkost was vroeger van eigen boerderij, lokaler kan het niet.

Inspiratie & ideeën

Smoothie met banaan

Een smoothie met banaan maak je van vers fruit. En daarmee heb je tegelijkertijd een mooie basis om er nog ander fruit aan toe te voegen.

Lunchrecepten

Omelet met champignons

Met een paar eieren en een handvol champignons tover je in een handomdraai een heerlijke omelet met champignons op tafel.

Rode bietjes-haring salade

De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.

Inspiratie & ideeën

Tomaten op brood

Met tomaten op brood kun je oneindig variëren. Van heel eenvoudig, tot meer uitgebreid, tomaten zijn altijd lekker op je boterham!

Lunchrecepten

Inspiratie & ideeën

En nog veel meer makkelijke lunchrecepten

Witloftaartje met Kernhem

Voor grote of kleine trek, witloftaartjes met kernhem kunnen altijd. Als luxe lunch, maar ook als hapje tussendoor zijn ze geweldig lekker!

Hotdog met zuurkool

Met maar drie basis ingrediënten maak je de allerlekkerste hotdog met zuurkool! Je snapt dat die basis dan wel ook echt goed moet zijn.

Broodje omelet

Een broodje omelet is een simpel maar geweldig broodje. Het is zo gemaakt, heel voedzaam en ideaal om mee te nemen naar school of werk.

Broodje gebakken ei

Van eenvoudig zacht broodje gebakken ei tot een lekker, luxe en gezond broodje waar je je vingers bijna bij opeet, in een paar handelingen.

Oesterzwammen op toast

We hebben een leuk lunchgerechtje voor je. Lekker, gezond,en ook nog eens vegetarisch, of vegan, zo je wilt. Oesterzwammen op toast!

Broccoli soufflé

Deze broccoli soufflé is een gerecht waar je u tegen zegt en stiekem ook erg handig om dat restje broccoli van gisteravond in te verwerken.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten