Voorgerechten

Vind hier het recept voor een lekker en makkelijk voorgerecht. Al onze voorgerechten zijn gemaakt met verse ingrediënten. Ontdek die smaken!

Voorgerechten worden helaas niet zo vaak meer thuis gemaakt. We bestellen wel een voorgerecht als we uit eten gaan, maar o wat een gemiste kans! Want juist thuis kun je er veel meer aan doen om echt gezellig te dineren. Vier het leven, maak tijd voor elkaar. Dat kan al tijdens het maken van de voorgerechten.

Wij weten zeker dat je het leven viert als je een Lekker Tafelen voorgerecht serveert. En… je gasten of tafelgenoten gaan dat absoluut waarderen!

Maak vaker een lekker voorgerecht

Inspiratie & ideeën

Voorgerechten met vlees

Hier vind je lekkerste voorgerechten met vlees en geven we praktische tips hoe je een voorgerecht kiest, serveert en bereidt.

Maak vaker een lekker voorgerecht

Inspiratie & ideeën

En nog veel meer makkelijke recepten voor voorgerechten

Serveer voorgerechten met passie

De voorgerechten op deze pagina zijn slechts ter inspiratie. Je mag ze klakkeloos namaken, maar het is nog leuker als je ermee durft te experimenteren. Houd het vooral simpel! Combineer een paar echt mooie en smaakvolle ingrediënten en je maakt er al snel iets moois en lekkers van. Niet te moeilijk denken, maar vooral je passie laten zien.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten