Janssons frestelse oftewel Jansson’s verleiding
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Ansjovis uit de Oosterschelde? Jazeker! Wie denkt dat ansjovis alleen uit Verweggistan komt heeft het hartstikke mis. Ontdek ansjovis uit de Oosterschelde!
De ietwat zoutige pastasaus is er echt voor de liefhebber van ansjovis, kappertjes en zwarte olijven. De ansjovis is zeker niet TE aanwezig waardoor deze traditionele saus toch zeker voor iedereen een aanrader is.
Heb je wel eens verse krab gegeten? Een krabcocktail of een salade met verse krab is heerlijk. Echt anders dan krabvlees uit blik!
Check het recept of lees de infoDe preitaart zit boordevol verse prei en kaas en is afgewerkt met krokante nootjes. Een echte aanrader voor een dagje zonder vlees.
Check het recept of lees de infoMet wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers