Janssons frestelse oftewel Jansson’s verleiding
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Janssons frestelse is misschien minder bekend en het gerecht is origineel ook met sprot. We wijken dus met deze Janssons frestelse af van het origineel.
Ansjovis uit de Oosterschelde? Jazeker! Wie denkt dat ansjovis alleen uit Verweggistan komt heeft het hartstikke mis. Ontdek ansjovis uit de Oosterschelde!
De ietwat zoutige pastasaus is er echt voor de liefhebber van ansjovis, kappertjes en zwarte olijven. De ansjovis is zeker niet TE aanwezig waardoor deze traditionele saus toch zeker voor iedereen een aanrader is.
Dressing uit een flesje? Nee! Volle tassen van de groenteman, verse ingrediënten en homemade dressing is de inspiratie voor voorjaarssalades.
Check het recept of lees de infoWil je echt genieten van je shoarma van lamsvlees met pitabroodje ? Maak dan de pitabroodjes en de knoflooksaus ook helemaal zelf.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers