Kalkoen uit de oven ( met foto instructies )
Imponeer je gasten en serveer een heerlijk, sappige kalkoen uit de oven. Met deze beschrijving kan het niet mislukken.
-
Imponeer je gasten en serveer een heerlijk, sappige kalkoen uit de oven. Met deze beschrijving kan het niet mislukken.
De geweldige smaken van fazant, kalkoen, duif, gehaktballen en kastantjes zitten allemaal verstopt onder de bladerdeeg deksel van deze verrassende pastei. Zo leuk is werken met wild- en gevogelte!
De kipcorn maak je natuurlijk van kip. Helaas, ik maak de bekende kipcorn van kalkoen. Heerlijk bij frieten, maar ook bij de borrel.
In een stoere jeep reed Lekker Tafelen vlak voor Thanksgiving door de woodlands in Engeland om de kalkoenen van Kelly Bronze in de bossen te zien.
Kelly Bronze Kalkoen - Kerst klassieker nr 1.- Lekker Tafelen bezocht de Kelly Bronze Kalkoenen in Engeland. Met Geert Koolen van Flavours of the Farm uit het Limburgse Heythuysen. Een bijzondere ontdekking waar we graag meer over vertellen. En bekijk onderstaand filmpje over de bereiding van een Kelly Bronze Kalkoen ...
Krijg je gasten in het weekend? Een gevulde kalkoen zet je binnen een half uur op tafel. Let's party!
Gevulde parelhoen, het kleinere zusje van de kalkoen, met een farce van vlees, paddenstoelen, port, cognac en specerijen. Heerlijk en feestelijk tafelen dus
In weekenden of als je gasten krijgt is het leuk om iets bijzonders te maken zoals dit kalkoenrolletje met walnoten en abrikozen.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Spruitjes, aardappels en kaas in een ovenschotel zijn samen heerlijk. De ovenschotel van spruitjes en Leidse kaas moet je echt...
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.