Citroenrisotto met zeekraal, gerookte zalm en garnalen
Een risotto van restjes? Dat kan heel goed. Maar combineer eens mooie, bij elkaar passende smaken zoals in deze citroenrisotto met vis.
Een risotto van restjes? Dat kan heel goed. Maar combineer eens mooie, bij elkaar passende smaken zoals in deze citroenrisotto met vis.
Risotto kun je helemaal aan het seizoen aanpassen. Vandaag de risotto met asperges en zalm. Ervaar deze mooie combinatie door het zelf ook eens te serveren.
Van risotto ( een restje ) kun je deze risotto bitterballen maken. Officieel heten ze Arancini. Niet zo moeilijk te maken en origineel op je borreltafel.
Een verse kreeft is het ultieme ingrediënt voor een risotto met kreeft en saffraan. De risotto gaar je in een huisgemaakte kreeftenbisque.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Een fantastisch lentegerecht. Risotto met verse producten van dit seizoen. Deze tomatenrisotto is heerlijk met raapsteeltjes. Kleurrijk en bomvol smaak.
De homemade variant op de standaard visgratin uit de diepvries van de supermarkt. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is zoveel lekkerder!
Een vegetarische risotto? Maak deze tomaat basilicum risotto eens. Hierin vind je de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken terug.
Uit het boek Eating apart together maakte ik deze olijvenrisotto op 2 manieren. Eén voor de vleeseter en één voor de vegetariër. Samen Lekker Tafelen dus.
Risotto bereiden lijkt vaak moeilijker dan het is, voor nog meer gemak bereid je hem in de oven. Probeer het eens met deze limoenrisotto, je zult smullen.
Bietjesrisotto met pecannoten en geitenkaas is echt comfortfood De aardse smaken van de bietjes en de knapperige pecannoten maken dit een verwarmend gerecht
Een heerlijke middag op de Utrechtse streekmarkt leverde deze risotto met poon op. Vers gerookten poon van de markt. Gezond, maar vooral heel smaakvol.
Ik kwam deze wilde asperges toevallig bij ons op de wekelijkse markt tegen. En dan moet je niet twijfelen en ze kopen en bereiden.
De reuzegarnalen in de risotto komen van de online Gambashop en worden na de vangst op zee meteen diepgevroren op - schrik niet - 76 graden onder nul.
Het is begin januari. De goede voornemens vliegen je om de oren. Detoxen, geen suiker meer, geen gluten of andere hulpstoffen. Ik doe daar nooit aan mee. Want voor je het weet is het maandag 19 januari en black Monday. Dan krijgen we trek in alle dingen die we drie ...
Risotto uit de oven met spinazie, feta en pijnboompitjes Voorzichtig bevochtig je de glanzende korrels. Af en toe ontsnapt er een kleine zucht, ‘pfft’. Je roert, je kijkt en je glimlacht naar de witte ‘lijfjes’ die steeds boller worden, tevreden slurpend van het vocht dat jij hen met tussenpozen toedient. ...
Als je het nu over zonnige gerechten hebt is dit een typisch voorbeeld. Snel, lekker, verfrissend en met volop verse ingrediënten. Bovendien zullen je gasten gecharmeerd zijn van je kookkunsten als je dit gerechtje met enige trots opdient. Verse parmezaanschilfers maken het af en een schaal verse citroenen op tafel ...
Risotto! De stamppotten hebben we ondertussen wel gezien. De winter is geen Hollandse winter. Oké, af en toe is het koud geweest, maar terwijl we deze special samenstellen schijnt de zon. Zullen we het stampen inruilen voor roeren? Roeren tot je polsen pijn doen. Roeren, roeren roeren, 20 minuten lang. ...
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderQuiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei ( of bosuien ) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je...
Lees verderWaar moet je op letten bij het kopen van een rijpe mango. Gebruik hiervoor je zintuigen, kijk, voel en ruik...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers