Risotto met provolone en broccoli
Een favoriet uit de Italiaanse keuken is risotto, in ontelbare variaties. Deze risotto met provolone en broccoli moet je dan ook proberen!
Een favoriet uit de Italiaanse keuken is risotto, in ontelbare variaties. Deze risotto met provolone en broccoli moet je dan ook proberen!
Variëren met risotto? Gebruik het seizoen. In de zomer is deze risotto met venkel, citroen en geitenkaas een fris en doordeweeks gerecht.
Wat is er lekkerder dan een bord comfortfood? Spinazierisotto met feta en halfdroge tomaatjes is dat en natuurlijk met veel verse spinazie.
De homemade variant op de kant-en-klare visgratin uit de diepvries. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is veel lekkerder!
Zin in een bordje vegetarisch comfortfood? Dan is deze risotto met snijbonen en blauwe kaas precies wat je nodig hebt!
Wel zin in risotto, maar niet in roeren? Maak dan risotto uit de oven. Met verse spinazie en feta. Lekker makkelijk, vegetarisch comfortfood!
Een heerlijk lentegerecht. Risotto met verse producten van het seizoen. Deze tomatenrisotto met raapsteeltjes is kleurrijk en echt smaakvol.
Kleur op je bord? Deze prachtige, donkerrode, en ook nog eens heerlijke, risotto met rode bieten en mozzarella brengt je dat zeker!
Risotto, dat is toch echt een van de lekkerste soorten comfortfood uit de Italiaanse keuken. En risotto met drie kazen is dat zeker!
Deze romige risotto met verse bospeen, zeekraal en mosselen is een heerlijk gerecht voor een speciaal etentje in het voorjaar!
Een risotto van restjes? Dat kan heel goed. Maar combineer eens mooie, bij elkaar passende smaken zoals in deze citroenrisotto met vis.
Een risotto met krachtige smaken. Risotto met paddenstoelen en geitenkaas is het ultieme comfortfood en staat binnen 30 minuten op tafel.
Risotto met groene erwten, een lekker en gezond vegetarisch gerecht waar in je het vlees of de vis niet zult missen.
Lekker Italiaans comfortfood, daar houdt iedereen wel van. Ga jij vanavond voor heerlijk hartige kiprisotto met kastanjechampignons?
Winters comfortfood, dat is deze risotto met savooiekool en pompoen. Met veel verse groenten, een groentebouillon en kaas natuurlijk.
Het ultieme comfortfood, dat is risotto. Het hele jaar door. Maar met deze risotto met asperges en daslook heb je het voorjaar op je bord!
Risotto bereiden lijkt vaak moeilijker dan het is, voor nog meer gemak bereid je hem in de oven. Probeer het eens met deze limoenrisotto, je zult smullen.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Ben je een liefhebber van blauwe kaas? Dan hebben we voor jou een artikel over Cabrales. Blauw, Spaans en lekker pittig. Wat wil je nog meer?
Check het recept of lees de infoVan een eenvoudige 'coleslaw' kun je iets bijzonders maken. Een koolsalade met cranberry's en amandelen is een luxe variant van coleslaw!
Check het recept of lees de infoEr zijn zoveel heerlijke curry's, en ze zijn helemaal niet moeilijk te maken. Lees alles over de drie basisprincipes voor zelf curry maken.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers