Toad in the hole; Britse comfortfood
Een verrukkelijke Britse klassieker is toch wel Toad in the Hole. Sappige worstjes in een beslag. Luchtig van binnen en knapperig van buiten.
--
Een verrukkelijke Britse klassieker is toch wel Toad in the Hole. Sappige worstjes in een beslag. Luchtig van binnen en knapperig van buiten.
Echte bruine bonensoep maak je van bonen die je eerst moet weken. Probeer het eens! En natuurlijk veel groenten en goed vlees.
Braadworst; altijd naar slagers eigen recept. Want als je een braadworst bij de slager koopt weet je altijd dat je vers vlees hebt zonder rare toevoegingen.
Een stoer gerecht deze braadworst met penne. Dit komt door de mosterd en Parmezaanse kaas in een roomsaus. Serveer dit gerecht met een groene salade.
Een echte verse slagers rookworst vergt nét even wat meer aandacht dan een kant-en-klare rookworst uit het schap. Niet moeilijk hoor! Een paar goede tips.
Een plankje met kaas en worst staat regelmatig op onze tafels. We geven je tips voor gezellige hapjes. Verzamel ze op een plankje en het feest is compleet.
Tafel lekker !!