Visrecepten

Broodje vissticks

Met zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!

Visrecepten om zelf te maken

Naar de visboer voor een lekker stukje vis, het liefst uit Nederlandse wateren en daar dan iets lekkers mee maken. Ja, je leest het goed. Zelf maken. Dus niet een bakje kibbeling of lekkerbekken die de visboer gemaakt heeft.

Hier vind je de recepten om zelf aan de slag te gaan met verse vis of met schaal- en schelpdieren.

Een lekker stukje schol of tong uit Urk of mosselen en oesters uit Yerseke en kokkels uit Harlingen. Dat is feest op tafel!

En verse vis is ook nog eens een gezonde keuze. Je maakt er heerlijk lichte gerechten mee. Neem dus vaker een visje mee en geniet van hoe lekker er straks gegeten wordt.

Visrecepten die je met plezier op tafel zet

Kabeljauw in stevige curry

Een heerlijke stevige curry in combinatie met kabeljauw, is het perfecte gerecht dat je zo op tafel tovert. Een bordje vol smaak en textuur. 

Oosterse zalm uit de oven

Zalm is een veelzijdige vis. Met een Aziatisch tintje is hij ook heerlijk. Je maakt deze Oosterse zalm heel makkelijk in de oven!

Inspiratie & Ideeën

Visrecepten die je met plezier op tafel zet

Skrei met spinaziesaus

Heerlijke gebakken witvis in een fel groene saus, de skrei met spinaziesaus is niet alleen mooi om te zien maar ook geweldig lekker.

Skrei met eiersaus

Zet vaker eens vis op tafel. Dit visgerecht van gepocheerde skrei met eiersaus is heel makkelijk te maken en geweldig lekker.

Inspiratie & Ideeën

En nog veel meer lekkere visrecepten

Dorade in papillotte

Een vispakketje met verse ingrediënten, geïnspireerd op de Oosterse keuken, Smaakvol, snel en makkelijk. Dat is deze dorade in papillotte.

Gegratineerde mosselen

Mosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of bouillon. Maar heb je wel eens gegratineerde mosselen gegeten? Zo eet je mosselen heel anders!

Mosselen in gele curry

Mosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of visbouillon. In een gele curry moet je zeker ook eens proberen. Zo pittig als je zelf wilt.

Viscurry in kokossaus

Ben je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!

Broodje hete makreel

Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.

Griet met kappertjessaus

Met minimale moeite een geweldig visgerecht op tafel zetten is geen kunst met heerlijke filets van griet met kappertjessaus.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten