Broodje vissticks
Met zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!
Kabeljauw in stevige curry
Een heerlijke stevige curry in combinatie met kabeljauw, is het perfecte gerecht dat je zo op tafel tovert. Een bordje vol smaak en textuur.
Kabeljauwburgers, lekker kruidig en krokant
Kruidig en krokant, deze kabeljauwburgers zijn heerlijk op een broodje, maar ook erg lekker met rijst en groente uit de wok.
Oosterse zalm uit de oven
Zalm is een veelzijdige vis. Met een Aziatisch tintje is hij ook heerlijk. Je maakt deze Oosterse zalm heel makkelijk in de oven!
Gebakken vis; zelf gebakken, dat zet je met trots op tafel
Ook jij kunt thuis de lekkerste gebakken vis maken. Zorg jij voor de vis? De recepten met duidelijke uitleg hebben wij voor je.
Vispakketjes of vis ‘en papillotte’
Hoe je het perfecte vispakketje- helemaal volgens jouw eigen culinaire wensen- maakt, dat lees je hier. Experimenteer en leer!
De Scandinavische keuken ontdekken
Ontdek de Scandinavische keuken met deze tips en recepten. Zalm, haring, Zweedse ballen, Deense rødgrød, knäckebröd en meer lekkers.
Wrap met gebakken zalm op oosterse wijze
Door een zalige zelfgemaakte teriyaki saus en door verse groenten uit de wok krijgt deze wrap met gebakken zalm een heerlijk oosters tintje.
Skrei met spinaziesaus
Heerlijke gebakken witvis in een fel groene saus, de skrei met spinaziesaus is niet alleen mooi om te zien maar ook geweldig lekker.
Skrei met eiersaus
Zet vaker eens vis op tafel. Dit visgerecht van gepocheerde skrei met eiersaus is heel makkelijk te maken en geweldig lekker.
Vis bereiden in de oven – In no time iets lekkers op tafel
Vis bereiden in de oven heeft zo zijn voordelen want vis garen in de oven is één van de makkelijkste en minst tijdrovende bereidingswijzen.
Asperges met vis; heel veel recepten voor jouw inspiratie
Geniet volop van asperges in de korte tijd dat ze er zijn. Hier vind je heel veel lekkere recepten voor asperges met vis.
Ovenschotels met vis die je echt moet proberen
Wil je een echt lekkere ovenschotel maak dan eens een van deze ovenschotels met vis. Met weinig inspanningen bereik je de heerlijkste resultaten.
Lekkerbek zelf maken doe je zo
Zin in een gebakken vis maar geen viskraam in de buurt? Ook jij kunt thuis die heerlijke lekkerbek zelf maken.
Vissticks; Maar dan echt lekker! ( Van kabeljauw )
Vissticks zelf maken van kabeljauw of skrei geeft gegarandeerd een smakelijk resultaat. Serveer de vissticks met een homemade yoghurtsausje.
Griekse garnalen; een lekker spicy visgerecht
Als je van spicy eten en van grote garnalen houdt dan is dit jouw gerecht. Griekse garnalen in een heerlijk, pittige tomatensaus, met feta!
Forel uit de oven; met een heerlijke marinade van citroen en honing
Verse forel, een heerlijke marinade en een supermakkelijk recept. Maak forel uit de oven of leg het forelpakketje op de BBQ.
Langoustines met een saus van Elixir d’Anvers
Probeer dit heerlijk recept van langoustines met een saus van Elixir d'Anvers. Je zult versteld staan van de verrassende combinatie.
Rijkgevulde vissoep met tomaten en veel verse groenten
Hou je van vis, en van soep? Dan wordt het tijd om deze rijkgevulde vissoep te proeven. Boordevol vis, schaal- en schelpdieren èn groente!
Fruits de mer; feest op tafel!
Ben jij ook altijd zo onder de indruk als je zo'n plateau Fruits de Mer ziet? Zelf maken is echt makkelijker dan je verwacht! Proberen!
Vispakketje met grote garnalen en coquilles
Een vispakketje met grote garnalen en coquilles, een perfect huwelijk van heerlijke geuren en verse smaken.
Gegrilde tijgergarnalen met knoflook en chilipeper
Wil jij supermakkelijk, supersnel, superlekker? Met deze gegrilde tijgergarnalen met knoflook en chilipeper heb je dat allemaal. Enjoy!
Vispakketje met schelvis
Een vispakketje met verse schelvis en slechts een handvol andere ingrediënten, daar pak jij weer mee uit!
Vispakketje “bouillabaisse”, met verse rouille
Vispakketje "bouillabaisse", naar een typisch visgerecht uit Marseille. Eens helemaal anders, maar boordevol smaak!
Dorade in papillotte
Een vispakketje met verse ingrediënten, geïnspireerd op de Oosterse keuken, Smaakvol, snel en makkelijk. Dat is deze dorade in papillotte.
Gegratineerde mosselen
Mosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of bouillon. Maar heb je wel eens gegratineerde mosselen gegeten? Zo eet je mosselen heel anders!
Mosselen in gele curry
Mosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of visbouillon. In een gele curry moet je zeker ook eens proberen. Zo pittig als je zelf wilt.
Vispakketje met mosselen
Je brengt de zee direct op je bord met dit Frans-Normandisch geïnspireerde recept voor een vispakketje met mosselen.
Mosselen met room en limoncello; lekker!
Mosselen met room en limoncello; klinkt vast gek, mosselen in likeursaus, maar de frisse citroensmaak doet het heel goed met de mosselen!
Viscurry in kokossaus
Ben je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!
Poké bowl met gerookte vis
Een koud gerecht met rijst, veel groenten en gerookte vis. Poké bowl met gerookte vis is erg lekker en makkelijk vooraf te maken.
Mosselen met een frisse salade en knoflookmayonaise
Als je mosselen met een frisse salade en knoflookmayonaise op tafel zet heb je een waar feestje. Maak er een gezellig mosselavondje van!
Broodje hete makreel
Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.
Saltimbocca van verse kabeljauwfilet
Wil je luxe tafelen, maar niet lang in de keuken staan? Dan is saltimbocca van verse kabeljauwfilet met een zalige citroensaus de uitkomst.
Pizza met zeevruchten; pizza frutti di mare!
Deze zelfgemaakte pizza met zeevruchten (pizza frutti di mare) met allerlei lekkers uit zee bezorgt je het ultieme vakantiegevoel!
Zomerse papillotte van sardines
Met slechts een handvol verse ingrediënten, maak je een heerlijke zomerse papillotte van sardines. Je waant je aan de Middellandse Zee!
Spaghetti Vongole met Hollandse kokkels!
Spaghetti vongole, met Hollandse kokkels in plaats van venusschelpen. Italiaans lekker maar gewoon uit onze eigen Waddenzee. Proberen dus!
Mosselen in wijn en knoflook; klassiek en lekker
Een lekkere en lekker klassieke mosselbereiding is mosselen in wijn en knoflook. Serveer met vers stokbrood of patat en je hebt een feestje!
Kokkels koken; een basisrecept
Verrassen met lokale lekkernijen! Kokkels koken is net zo makkelijk als mosselen koken. Je zet kokkels echt in een handomdraai op tafel.
Mosselen in blauwe kaassaus ( Cabrales )
Bourgondisch genieten? Serveer dan eens mosselen in blauwe kaassaus. In dit recept gebruiken we Cabrales (een Spaanse blauwe kaas).
Gegrilde langoustines in kruidenboter
Binnen een half uurtje zet je deze gegrilde langoustines in kruidenboter op tafel. Dat lijkt een ingewikkeld recept, maar dat is het niet.
Griet grillen op de barbecue
Wil je graag eens een grote vis zoals griet grillen op de barbecue, maar je weet niet hoe? Wij helpen je op weg.
Griet met kappertjessaus
Met minimale moeite een geweldig visgerecht op tafel zetten is geen kunst met heerlijke filets van griet met kappertjessaus.
Reacties van onze lezers