Lente uit de zee! Hoe lekker en hoe light verse vis is willen we natuurlijk proeven in het voorjaar! In deze special vijf eenvoudige hapjes van verse vis die je absoluut het lentegevoel bezorgen.
Nieuwe haring is er pas weer in juni, maar haring is zo lekker met deze salsa van komkommer en lente-ui. Dat kun je perfect combineren met een lente biertje!
Italiaanse bruchetta met verse mozzarella en ansjovis
Wat kun je toch een smaak op tafel zetten met een paar ingrediënten. Hier hoef je niet stad en land voor af te lopen, dat haal je overal gewoon om de hoek. Je gasten komen wel van heinde en ver voor het lekkers dat jij serveert.
Voorjaar proeven? Dat doe je zo! Op heel eenvoudige wijze maak je deze loempia’s met de smaak van het voorjaar.
Zalmhapjes met mosterd en dille
Slechts drie ingrediënten, maar toch voldoende om een glimlach bij al je tafelgenoten te herkennen.
Zalmmousse in een glaasje (Afbeelding)
Deze eenvoudige zalmmousse is een feestje op elke partytafel. Een lekker, gezond hapje met heel veel smaak. Prestenteer het feestelijk aan je gasten!