Tag: Filodeeg

Romige rijsttaart, rijstevlaai op z’n Italiaans

In Italië is deze taart een echt traditioneel paasdessert en hoewel ik me een stukje na mijn paasdiner zou kunnen voorstellen vind ik het eerder een lekkernij om met Pasen bij de koffie of eventueel bij een brunch te serveren.

Strudel – een veelzijdige deegspecialiteit

Strudel - een veelzijdige deegspecialiteit De 'Apfelstrudel', wie kent hem niet? Een baksel van flinterdun knisperdeeg met een vulling die wel wat aan onze appeltaart doet denken,  maar ... Een appeltaart is iets van thuis, een strudel doet je aan vakantie denken, aan sneeuw aan bergen,  aan het lieflijke Oostenrijkse ...

Visb’stilla met een super venkelsalade

Visb’stilla met een super venkelsalade Als je een stuk schrijft over een kookboek, moet je er natuurlijk ook een aantal recepten uit geprobeerd hebben. Dus deze week eten wij heel veel uit “Arabië, bij je thuis“. Na de eerste paar dagen testen is het volgende in ieder geval zeker: dit boek ga ...

Filodeegbuideltjes met spinazie en Abondance

Een knapperige buitenkant met daarin een smaakvolle vulling, klinkt al geweldig toch?! Deze knapperige filodeegbuideltjes zijn gevuld met een heerlijk mengsel van spinazie, Abondance (ook te vervangen door een andere harde kaas), geroosterde pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes. Het is een simpel gerechtje maar de buideltjes zien er hartstikke leuk uit, ook ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten