Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Smoothie van aardbeien en sinaasappel

Dat fruit altijd een gezonde keuze is hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maak dan eens deze gezonde smoothie van aardbeien en sinaasappel.

0 924

Smoothie van aardbeien en sinaasappel – Combineer de Spaanse en de Hollandse zon in één glas. Dit is het ultieme genieten. Heel eenvoudig gemaakt met behulp van een blender, maar hier kun je iedereen voor wakker maken. Deze smoothie mag je best bij het ontbijt serveren.

Smoothie van aardbeien en sinaasappel

  • 150 ml yoghurt
  • 125 ml aardbeienyoghurt
  • 125 ml sinaasappelsap
  • 175 gram aardbeien
  • 1 banaan

Vries de aardbeien en een in plakjes gesneden banaan in. Als het fruit diepgevroren is kun je beginnen. Schenk beide soorten yoghurt in een blender en laat even draaien tot het goed gemengd is. Voeg het sinaasappelsap toe en draai opnieuw. Doe dan het ingevroren fruit erbij en pureer het geheel tot een gladde massa. Schenk de drank in mooie hoge cocktailglazen en garneer deze met een schijfje sinaasappel. Serveer direct met een rietje.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer