Spruitjes met cranberry’s en geitenkaas; uit de oven
Dit bijgerecht is heerlijk bij een stukje vlees of wild. Spruitjes met cranberry's en geitenkaas passen dus prima in een feestdagenmenu!
Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.
Dit bijgerecht is heerlijk bij een stukje vlees of wild. Spruitjes met cranberry's en geitenkaas passen dus prima in een feestdagenmenu!
Maak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Een paprikasoep krijgt een heerlijk intense smaak als je de paprika's eerst grilt. Dat kost iets meer tijd, maar dat proef je ook echt terug.
Verse erwten zijn heerlijk, maar niet altijd beschikbaar. Er is een goed en gezond alternatief. Alle soorten gedroogde erwten op een rijtje!
Quiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei (of bosuien) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je gasten krijgt.
Doe het eens anders! Deze zuurkoolstamppot met zoete aardappel en kipshoarma zal je verrassen. Serveer als stamppot of als ovenschotel.
Wil je lunchen, of een lekker bijgerecht maken? Deze reuzenbonen salade met een Mediterraan tintje kan altijd. Snel, gezond, voedzaam!
Thuis, op school of op je werk is deze wrap van ei met spinazie een leuke en lekkere verrassing als lunch. Vol smaken en verse ingrediënten.
Bouw je eigen feestje met deze variaties van poké bowl recepten. Met vis, vlees of liever vegetarische er is volop keuze.
Een lekker en origineel vegetarisch hoofdgerecht dat ook geschikt is voor een feestelijk etentje? Maak eens gevulde portobello met risotto!
Een salade van rauwe spruitjes, verrassend anders, maar vooral verrassend lekker. Serveer het eens bij wild of een stoofschotel.
Zoete aardappel recepten - een selectie smakelijke gevarieerde gerechten met deze zoete en zachte knol uit Amerika. Van soepjes tot pizza!
Een geweldig bijgerecht met een beetje luxe, geroosterde wortels en pastinaken met hazelnoten hebben net dat beetje extra.
Ook in Frankrijk wordt zuurkool gegeten. Gestoofd in riesling wijn met veel worst en vleeswaren. Elzasser zuurkool oftewel choucroute garnie!
Feest op tafel? Maak deze pastei met wintergroenten en lamsvlees. Met dit basisrecept voor pastei kun je echt onbeperkt variëren.
Een makkelijke maaltijd, maar wel speciaal? Een stamppotje van aardappel en knolselderij, met wildgehaktballetjes. Simpel met een beetje luxe
Gedroogde bonen, veel lekkerder dan uit een makkelijke blik of een pot. Zelf bonen koken loont echt de moeite, veel meer 'bite' en smaak!
Ontdek de lekkerste spruitjesrecepten met verse Hollandse spruiten. Van ovenschotel tot bijgerecht, je vindt ze op Lekker Tafelen.
Chili con carne wordt meestal met gehakt of rundvlees gemaakt. Maar er is meer. Ook met chorizo en varkensvlees is chili con carne heerlijk!
Tien recepten met stoofperen in de hoofdrol. Van pure nostalgie tot modernere varianten. Heb jij al eens een koek gevuld met stoofperen? Ontdek het hier.
Check het recept of lees de infoVan een worstenbrood om te delen kun je lekker veel plakken snijden. Met dit xxl saucijzenbroodje maak je gegarandeerd vrienden.
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers