Tag: Groente

Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Aspergesoep met sinaasappel

Door de sinaasappel is dit een heerlijk frisse soep. De aspergesoep met sinaasappel is ook lekker met citroenmelisse en dragon.

Rabarber-meringue taartjes

Maak in het rabarber seizoen eens deze rabarber-meringue taartjes. Het frisse van de rabarber gaat perfect samen met het zoete van de merinque.

Raapstelensoep met zeebaars

Wij krijgen altijd een voorjaarsgevoel van verse raapsteeltjes. Je maakt er bijvoorbeeld deze heerlijke en snelle raapstelensoep mee.

Kipcurry met kikkererwten

Deze Oosterse kipcurry met kikkererwten is een feest om te maken. Zonder kant-en-klaar oplossingen maak je deze curry. Serveer met rijst.

Pagina 1 van 48 1 2 48

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten