Ovenschotel met venkel en spinazie in filodeeg
Een waanzinnig lekkere ovenschotel met venkel en spinazie. Maak de ovenschotel met gehakt en (ja echt!) met speklapjeskruiden en filodeeg.
Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.
Een waanzinnig lekkere ovenschotel met venkel en spinazie. Maak de ovenschotel met gehakt en (ja echt!) met speklapjeskruiden en filodeeg.
Zelf minestronesoep maken is echt een feest van verse ingrediënten. Je kunt het recept voor de maaltijdsoep ook makkelijk vegetarisch maken.
Een echte lasagne bolognese met een bechamelsaus en volop verse ingrediënten kost tijd, maar daar krijg je dan wel veel smaak voor terug.
In 10 minuten kun je een op de huid gebakken dorade maken. Ja, echt! Maak bij dit recept een mooi garnituur en in 20 minuten eet je vis!
Zomerse ovenschotel met volop groenten van het seizoen. Het gratin laagje is van kaas en deze zomerse ovenschotel is dan ook vegetarisch.
Met dit makkelijke recept maak je snel een heerlijke dip. Hummus met spinazie kun je in 10 minuten maken met een keukenmachine of blender.
Met tuinbonen met verse groene kruiden zet je snel iets vers op tafel: puur seizoensgroen, makkelijk en vol zachte smaak.
Kunnen koken (of in dit geval: wokken) met restjes zorgt voor minder verspilling zoals in deze Italiaanse wokschotel met broccoli.
Zet eens een zomers en lekker kleurig bijgerecht op tafel. Snijbonen met paprika en tijm brengen kleur en smaak op je bord!
Deze populaire tomatensoep met zoete aardappel is snel gemaakt in de blender. Inzetbaar als lunch, maar ook met donker brood als hoofdgerecht
Een snel recept voor een frisse salade. Bloemkoolsalade met paprika en komkommer is lekker als lichte maaltijd of serveer het bij de BBQ.
Ontdek linguine met zeevenkel, een verrassend makkelijk gerecht met champignons en room. Frisziltig, romig en vol smaak.
Serveer crispy bloemkool nuggets op een feestje, als tussendoortje of bij de warme maaltijd. Lekker krokant en met heerlijke specerijen.
Zelf heel snel een restaurantwaardig broodje maken. Met deze ciabatta met geitenkaas en perziken zit iedereen tevreden aan de lunch.
Deze pittige tomatensaus van verse tomaten is geweldig met pasta, rijst of met gehaktballetjes. In de zomer maken, in de winter profiteren.
Fris, romig en pittig: knoflooksaus zelf maken met verse knoflook, bieslook en citroen geeft elke maaltijd meer smaak.
Makkelijk, lekker, lokaal. Dat is dit recept voor spitskool met ei. Een fantastisch bijgerecht voor in de zomermaanden.
Een heerlijke caloriearme dorstlesser. Water met komkommer, munt en gember is lekker verfrissend en het staat ook zo mooi op tafel.
Met verse spitskool en kip maak je deze noedels met spitskool: een pittige, snelle wokmaaltijd voor een drukke doordeweekse dag.
100% verantwoord borrelen? Zet verse groenten op tafel en serveer met een kwarkdip met paprika en verse kruiden. Dat is feest!
Combineer eens macaroni met spinazie, gehakt en verse tomaten. Niet in een salade maar in een warm en zomers gerecht. Eet vers!
Een heerlijke salade van rode bietjes is al helemaal lekker. Met een paar extra ingrediënten maak je er een complete maaltijdsalade van.
Snijbonen met een hartig smaakje? Maak eens snijbonen met spek en ui. Een beetje in de stijl van grootmoeder, maar zeker niet ouderwets!
Combineer sappige perzik, sperziebonen en pittige biefstukpuntjes uit de wok voor een zomerse maaltijd vol kleur en smaak.
Een frisse lunch, picknick of borrelhap? Probeer deze salade wraps met Thaise vulling, boordevol verse groenten en verrassende smaken.
Een gemengde salade met een tropisch tintje maak je makkelijk zelf met verse mango, gember en krokante sesamzaadjes.
Een frisse spitskool salade met yoghurt limoendressing. Lekker licht, snel klaar en ideaal bij lunch of diner. Ook goed voor te bereiden.
Geniet thuis van deze lasagne met andijvie vol verse groenten en rijke smaken, een makkelijke ovenschotel voor elk seizoen.
Bindsla is een ideale slasoort om te grillen. Die gegrilde bindsla vraagt om lekker hartige ingrediënten. Een lekker en origineel bijgerecht.
Lichte spread van snijbonen en Rotterdamsche oude, lekker op toast of als dip. Vol van smaak, puur Hollands en snel zelf te maken.
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
Reacties