Tag: Groente

Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Mediterrane quinoa salade

Deze frisse mediterrane quinoa salade boordevol verse ingrediënten kan altijd, als vegetarisch hoofdgerecht, als lunch of als bijgerecht.

Radijsbladsoep

Kun je radijsblad eten? Zeker! Mogelijk vind je radijsblad lekkerder dan de radijsjes zelf. Dat kom je te weten als je radijsbladsoep maakt!

Tomaten-champignonsaus

Champignonsaus, dat hoeft echt niet altijd met room. Het recept voor een heerlijke tomaten-champignonsaus bewijst dat het ook anders kan!

Uien-crèmesoep

Uiensoep, maar dan anders! Zonder kaas en brood, maar toch bomvol smaak. Maak eens een uien-crèmesoep. Je weet niet wat je proeft!

Uienconfituur; van rode uien

Dit ga je vaker maken als je het geproefd hebt. Uienconfituur is een heerlijk bijgerechtje bij een stukje vlees, wild of bij een stukje kaas.

Gefrituurde uienringen

Als bijgerecht bij een burger, of als borrelhap op een feestje, gefrituurde uienringen zijn een snack waar je bonuspunten mee scoort!

Pagina 1 van 5 1 2 5

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten