Tag: Groente

Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Zondagse soep met asperges

Een zondagse soep met asperges is pure eenvoud, maar absoluut niet even snel gemaakt. Een vers getrokken runderbouillon met asperges en vlees.

Quiche met asperges

Een vegetarische quiche met asperges. In mei en juni natuurlijk geschikt als diner, maar deze quiche is koud ook lekker bij de picknick.

Pagina 2 van 49 1 2 3 49

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Gesneden groenten Ze zijn er weer: Hangcultuur mosselen