Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Aardappel

De aardappel is voedzaam en gezond. We eten steeds minder aardappels, maar we hopen je uit te kunnen dagen om de aardappel weer vaker op het menu te zetten.

Tiroler Gröstl: comfort food uit de bergen

Tiroler Gröstl is een makkelijk en smakelijk hartverwarmend gerecht uit Tirol, dat oorspronkelijk van restjes werd gemaakt. Zó lekker, dat het een zelfstandig gerecht werd. Deze Tiroler Gröstl is heerlijk tijdens je wintersportvakantie, maar je kunt Tiroler Gröstl ook doordeweeks serveren na een dag hard werken.

Patat bakken; De beste frieten maak je zelf

Patat bakken is niet moeilijk, maar gebruik wel het juiste recept. Met dit recept kun je perfecte patat bakken. Zacht van binnen, krokant van buiten. De kunst van patat bakken zit in de juiste aardappel, het juiste vet, het koude water en de twee afbak temperaturen. Met deze tips kun jij ook de lekkerste patat bakken.