Aardappelen bewaren; ontdek deze handige tips
Het is altijd handig om wat aardappelen op voorraad te hebben. Maar hoe kun je het beste die aardappelen bewaren? We leggen het uit.
Aardappelen zijn voedzaam en gezond. We eten steeds minder aardappelen, maar we hopen je met deze aardappel recepten uit te kunnen dagen om vaker aardappelen op het menu te zetten.
Het is altijd handig om wat aardappelen op voorraad te hebben. Maar hoe kun je het beste die aardappelen bewaren? We leggen het uit.
Een lekker en gezond bijgerecht is een aardappelmuffin van geraspte aardappel, met extra smaak en kleur door toegevoegde groenten en kaas.
Hutspot met klapstuk, deze echte Hollandse klassieker, gebaseerd op een gerecht uit onze vaderlandse geschiedenis, moet je geproefd hebben!
Er zijn talloze soorten aardappels, wanneer kies je nu welke soort? We vertellen je alles over vrij vastkokende aardappelen.
Schil zelf een aardappel, koop een stuk kaas en gebruik de restjes. Zo maak je een aardappelverrassing met kaas. Je weet niet wat je proeft!
Ervaar de Nationale Aardappelrooidag en rooi zelf aardappels. Een uniek evenement op 7 september voor jong en oud.
Kruimige aardappelen, wat zijn hun eigenschappen, waar gebruik je ze voor en wat zijn de gangbaarste soorten kruimige aardappels.
Met dore aardappelen maak je geweldige aardappelmuffins van aardappelpuree, gevuld met stukjes groenten en met een geniale topping.
Van aardappelen, spek en bonen maak je een heerlijke Luikse salade. Geloof me, je hebt niet voor spek en bonen in de keuken gestaan!
Het basisrecept voor Spaanse tortilla is een typisch voorbeeld van de kracht van pure eenvoud. Aardappel, uien en eieren, meer is het niet!
Gebakken aardappeltjes (patatas bravas) met een heerlijke paprikasaus (salsa brava). De saus kun je ook bij vlees, vis of groenten inzetten.
Er zijn talloze variaties op stamppot mogelijk. Deze paksoistamppot met gele paprika is er daar één van die je zeker moet proberen.
Vastkokende aardappelen, wat is het verschil met andere soorten? En voor wat voor soort gerechten gebruik je die vastkokende aardappels?
Aardappels aan een spiesje, dat klinkt een beetje vreemd. Maar lekker zijn ze wel, onze krieltjes op een stokje. Ook voor op de BBQ!
Licht kruimige aardappelen, daar kun je wat mee! Ze zijn lekker om te koken en te bakken, maar ook heel geschikt om friet van te snijden.
Een gewone, maar lekkere ovenschotel met snijbonen, gehakt en aardappel. Voor doordeweeks en extra lekker door de gemarineerde aardappeltjes.
Hoe maak je gekruide aardappelen eigenlijk spannend? Wij leggen je het uit en geven je 4 recepten voor specerijenmixen om mee te beginnen!
Steel de show met deze gevulde aardappelen. We hebben drie verschillende vullingen op een rij gezet. Van lekker fris, tot stoer en romig.
De allerlekkerste aardappelsalades zijn huisgemaakt. Kies je aardappel, kies je verse ingrediënten en kies je dressing of vinaigrette.
Vooral gegeten als ontbijt vanwege de vele eiwitten, maar ook in gebak en nagerechten is kwark een veel gebruikt zuivelproduct.
Check het recept of lees de infoTerugdenken aan vakantie aan de Belgische kust? Maak dit recept van een klassiek Oostends vispannetje en je bent er zo weer op vakantie.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig om wat aardappelen op voorraad te hebben. Maar hoe kun je het beste die aardappelen bewaren? We leggen het uit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers