• Team
  • Abonneren
  • Contact
  • Adverteren
  • Privacy
zaterdag, januari 23, 2021

Geen producten in je winkelmand.

  • Log in
  • Registreren
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
Lekker Tafelen
Home Specials

De sapcentrifuge onder de loep

door Redactie
in Specials
Deel op facebookPin op PinterestDeel op twitter

Sappen, ze worden volop aangeboden in diverse winkels. Diverse merken, diverse soorten vullen de schappen en als je reclames mag geloven worden ze allemaal van vers fruit gemaakt. Zelf lees ik echter ook nog wel eens wat kritische bladen. En dan lees je toch hele andere verhalen over deze veelbelovende sapjes. Je kunt er de mooiste teksten op zetten, de vraag is echter of dat allemaal wel klopt. Neem er dan een portie nuchter verstand bij en je weet dat het helemaal niet kan. Een liter verse jus d’ orange voor een eurootje en dan ook nog anderhalve maand houdbaar.

Afijn, mij is het nog nooit gelukt om mijn jus d’orange een week goed te houden, dus een hele maand, jij en ik weten dat het niet klopt. Hoe jij er over denkt weet ik niet, maar ik geloof pas dat het vers is als ik het zelf gemaakt heb. En daar heb ik best wat voor over. Mijn appelsap is de lekkerste terwijl die misschien wel van dezelfde appeltjes gemaakt wordt als die van mijn buurvrouw. Toch is de mijne helemaal super.

Ik maak dan ook regelmatig vers sap. Vers, je echt verser dan vers. Verse sinaasappeltjes persen, een banaantje prakken een kiwi pureren of wat aardbeien. Als er kersen zijn geniet ik van vers kersensap en ook een eigen mixje van perziken en abrikozen is echt geweldig. Dan vier je zomer. Als je dat wat regelmatiger doet is het verstandig om wat goed gereedschap in huis te hebben. Een goede sapcentrifuge is dan ook zeker een must have voor de liefhebber. Kijk goed, je hebt ze voor kleine prijsjes en voor prijsjes waar je even langer over nadenkt, maar een beetje kwaliteit is zeker van belang. We zetten er een paar op een rij.

Montiss Juice Extractor
De sapcentrifuge van Montiss krijgt door de combinatie van kracht en techniek meer sap uit groente en fruit. Binnen enkele seconden maak je de gezondste groente- en fruitsappen.

Deze pers is eenvoudig te demonteren en daardoor makkelijk schoon te maken. Zo’n gezond drankje is lekker, maar ook een handige manier om je kinderen makkelijk aan hun vitamientjes te helpen.

De sapcentrifuge is voorzien van slipvaste voeten voorstabiliteit en heeft opbergmogelijkheden voor het snoer. Met de roestvrijstalen rasp heeft u binnen no-time een lekker drankje op tafel. De inhoud is 400 ml, dat is al snel goed voor 3 glazen vruchtensap.

Philips Juicer

Philips-sapcentrifuge uitgevoerd in geborsteld aluminium en voorzien van een uniek fijnmazig filter, een 800 W-motor, een extra grote vultrechter, een vruchtvleescontainer van twee liter en een handige sapkan van 1,5 liter. Dankzij de vruchtvleescontainer van twee liter en de sapkan van 1,5 liter kunt u per keer meer sap maken. De extra grote vultrechter verwerkt hele vruchten en groenten zodat u deze niet meer in stukjes hoeft te snijden of te hakken. Een prima manier om de lekkerste sappen op tafel te zetten.

  • Grote vultrechter voor hele stukken fruit en groenten
  • Krachtige motor van 800 W
  • Meerdere snelheden voor harde en zachte vruchten
  • XL trechter voor non-stop sap maken
  • Fijnmazig filter gemaakt van roestvrij staal
  • Alle los te halen onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
  • Druppelstop voorkomt dat er sap lekt
  • Receptenboekje voor de heerlijkste sappen
  • Antislipvoetjes
  • Veiligheidsklemmen
  • Snelheden: 2
  • Vermogen: 800 watt
  • Voltage: 220-240 volt
  • Frequentie: 50/60 Hz
  • Snoerlengte: 1,2 m
  • Pulpopvangbak: 2 liter
  • Afmeting vultrechter Ø 7,4 cm
  • Garantietermijn 2 jaar

Solis Sapcentrifuge

Verse sappen of te wel ‘juicen’ is in! Deze trendy machine heeft een enorme power, tot 13.000 toeren per minuut, en haalt tot 30% meer sap uit groenten en fruit. Het gemak van de grote vulopening maakt dat hele appels en sinaasappelen maar ook winterpenen, bleekselderij, e.d. in een oogwenk verwerkt worden tot de meest verfijnde sappen. Sap en pulp worden in een handomdraai uiterst effectief gescheiden, zonder dat tussentijds de pulp verwijdert moet worden. Het schoonmaken is overigens een fluitje van een cent, door de ronde vloeiende vormen zijn de onderdelen makkelijk af te spoelen. Ontsapt in een oogwenk hele appels, sinaasappelen, tomaten, wortelen e.a. groenten en fruit. Pulp en sap worden automatisch gescheiden.

  • Grote vulkoker, geschikt voor oa. hele appels
  • 2 snelheden, 13000 trpm en 6000 trpm
  • 1 liter sapkan
  • Veiligheidshendel
  • Eenvoudig te reinigen
  • 700 watt

Cuisinart Sapcentrifuge

Deze krachtige sapcentrifuge van Cuisinart is zeer stil en efficiënt. Met de grote vulopening van 7 cm is de sapcentrifuge geschikt voor hele stukken groente en fruit. De snelheid is instelbaar door middel van de knop met blauwe LED-verlichting.

  • Grote vulopening voor hele stukken fruit
  • Inklapbare schenktuit met druppelstop
  • Eenvoudig te ontgrendelen liftsysteem
  • Pulpopvangbak: 2 liter Sapcontainer: 1 liter
  • 5 instelbare snelheden

Solis Sapcentrifuge Pro RVS

Deze sapcentrifuge heeft een vermogen van 1200 Watt en het maximum toerental is 13.000. In een mum van tijd haalt deze juicer de fijnste sappen uit winterpenen, appels en andere groenten en fruit. Het pulp wordt effectief gescheiden van het sap.

  • Vermogen 1.200 Watt
  • Krachtige sapcentrifuge
  • Sap en pulp worden efficiënt gescheiden
  • 13.000 trpm voor hard fruit, 6.000 trpm voor zacht fruit
  • Grote vulkoker van 75mm voor hele appels en penen

Solis Multi Juicer

De Solis Multi Juicer type 847 is multifunctionele sapcentrifuge. Deze sapcentrifuge van Solis haalt extra veel sap uit groente en fruit dankzij het vermogen van 1500 Watt. Tevens heeft de Multi Juicer 847 sapcentrifuge 5 verschillende snelheden.

  • Materiaal: Aluminium, RVS en kunststof
  • Vermogen: 1.500 Watt
  • Gewicht: 7,5 kg
  • Inhoud sapkan: 1,2 L
  • Regelbare snelheid: 4.000 tot 15.000 trpm

Gerelateerde Artikelen & Recepten

stoofpot recepten - rundvlees - varkensvlees - groenten
Stoofschotel

Stoofpot; Vandaag maken, morgen eten

Linzensoep met wintergroenten en gehaktballetjes
Maaltijdsoep

Linzensoep met wintergroenten en gehaktballetjes

zuivelspread
Specials

Zuivelspread; Maak het zelf dan weet je wat je eet!

Visbouillon maken
Kookschool

Visbouillon maken

Fish & Chips
Visgerechten

Fish & Chips, een echte Britse klassieker

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uitgelicht

zuivelspread
Specials

Zuivelspread; Maak het zelf dan weet je wat je eet!

Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...

Lees verder
Skrei recepten

Skrei recepten voor liefhebbers van kwaliteitsvis en pure smaken

wintersoepen

Wintersoepen; drie oer-Hollandse klassiekers

Nieuwe recepten

stoofpot recepten - rundvlees - varkensvlees - groenten
Stoofschotel

Stoofpot; Vandaag maken, morgen eten

Deze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit...

Lees verder
Linzensoep met wintergroenten en gehaktballetjes

Linzensoep met wintergroenten en gehaktballetjes

Fish & Chips

Fish & Chips, een echte Britse klassieker

Handige kooktips

Visbouillon maken
Kookschool

Visbouillon maken

Zelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...

Lees verder
Botercrème

Botercrème – voor het vullen en afsmeren van uw taart

hele kip delen

Een hele kip snijden in acht delen

Aanraders

  • Wat eten we vandaag? Tips voor 7 dagen vers, smaakvol en huisgemaakt eten.
  • Makkelijke ovenschotels boordevol verse ingrediënten
  • Stoofpotten om voor thuis te komen
  • Pastagerechten maar dan écht vers.
  • Verse ingrediënten: Aardappelen, Groenten, Fruit, Vlees, Vis, Kaas, Zuivel, Eieren.
  • Van dit seizoen: Stamppot recepten van klassiek tot lekker modern.
  • Handige kooktips, slimme keukentrucs en interessante wetenswaardigheden.
  • Wij zijn dol op lokale producten. Waarom zou je het van ver halen als we zulke mooie producten gewoon in eigen land hebben.

Zoek een lekker recept

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten

Reacties van onze lezers

  • Redactie op Pannenkoeken met spek en ander beleg
  • Herbert op Pannenkoeken met spek en ander beleg
  • Redactie op Balsamico spruitjes met gebakken spekreepjes en een puree met feta en pijnboompitten
  • Cecile op Balsamico spruitjes met gebakken spekreepjes en een puree met feta en pijnboompitten
  • Redactie op Stamppot boerenkool; Het basisrecept!
  • Kleijn op Stamppot boerenkool; Het basisrecept!
  • Cecile op Wereldgerecht: Mexicaanse Chili con carne
  • Redactie op Wereldgerecht: Mexicaanse Chili con carne

Abonneer op onze nieuwsbrief








  • Recepten
  • Kookschool
  • Verse ingrediënten
  • Wat eten we vandaag?

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved

Geen resultaten
Bekijk alle resultaten
  • Weekmenu
  • Recepten
    • Ontbijt en lunch
    • Voorgerecht
    • Bijgerecht
    • Salade
    • Soep
    • Saus
    • Hoofdgerecht
      • Ovenschotel
      • Pannenkoeken
      • Pastagerechten
      • Pizza
      • Quiche
      • Rijstgerechten
      • Spatzle
      • Stamppot
      • Stoofschotel
      • Visgerechten
      • Vleesgerechten
      • Wokken
    • Nagerecht
    • Hapjes
    • Bakken
      • Brood
      • Cake
      • Gebak
      • Hartig
      • High Tea recepten
      • Koekjes
      • Taart
  • Ingrediënten
    • Aardappelen
    • Groenten
    • Fruit
    • Vlees
    • Vis
    • Kaas
    • Zuivel
    • Eieren
  • Kookschool
  • Vers & Lokaal
  • Diversen
    • Abonneren
    • Team
    • Adverteren
  • Log in
  • Schrijf in
  • Shop

© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved

Welkom terug!

Inloggen

Wachtwoord vergeten? Schrijf in

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Alle velden zijn verplicht Inloggen

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Inloggen