Zwitserse aardappelschotel; met gevulde tomaten en Emmentaler
Heb je zin in een vegetarische ovenschotel? Maak eens een Zwitserse aardappelschotel. Een 'wereldgerecht' dat niet in een doosje te koop is!
Heb je zin in een vegetarische ovenschotel? Maak eens een Zwitserse aardappelschotel. Een 'wereldgerecht' dat niet in een doosje te koop is!
Koken met verse ingrediënten is variëren met smaken, kleuren en structuren. Deze vegetarische spiezen met halloumi zijn het resultaat.
Het is wat machtig als een voorgerecht, maar met een verse salade maak je van dit warm knoflookbrood een makkelijke maaltijd.
Minstens net zo beroemd als zijn Franse broertje Roquefort is de blauwschimmel Gorgonzola. Lekker Tafelen vertelt over deze pittige Italiaan!
Kant-en-klaar kaasfondue kopen? Dat kan. Maar een Zwitserse kaasfondue zelf maken is echt lekkerder en je kunt daardoor verrassen met smaak!
Raclette is geen kaas, maar een gerecht. Dat besloot de Zwitserse rechtbank. Wist jij dat? Lees hier alles over raclettekaas
Pasta gevuld met spinazie, champignons en brie serveer je als tapas. Een mooie combinatie, en eenvoudig te maken. Trakteer je gasten!
Dit is lekker snacken. Hartige koekjes van Parmezaanse kaas, tijm, rozemarijn en een snufje kerrie. Een musthave op je borreltafel!
Een caloriebommetje vandaag, maar wel lekker! Gevulde brie is heel eenvoudig zelf te maken en een lekkernij bij de borrel.
Er is bijna geen moment van de dag te bedenken waarop je cottage cheese niet in kunt zetten. Ontdek waarom wij gek zijn van cottage cheese.
Niet iedereen kan de pompoen waarderen. Maar vaak is het angst voor het onbekende. Probeer dan deze salade van pompoen en feta eens.
De basis hummus is gemaakt van kikkererwten. Maar witte bonen kun je ook gebruiken voor deze kleurrijke hummus van bietjes en geitenkaas.
Een maaltijdsalade vol verrassingen! Dat is een salade van parelcouscous met geitenkaas en vijgen. Vervang de geitenkaas eventueel door brie.
Bourgondisch genieten? Serveer dan eens mosselen in blauwe kaassaus. In dit recept gebruiken we Cabrales (een Spaanse blauwe kaas).
Je kent het vast uit de tiramisu, de Italiaanse mascarpone. Heerlijk romig en een beetje zoetig. Maar niet alleen lekker in zoete toetjes!
Maak van je vegetarische maaltijd een feestje met gegrilde halloumi en een pittige zomerstoof boordevol verse groenten van het seizoen.
Tilsiter; een Zwitser met Russische roots! Misschien iets minder Zwitsers dan je zou verwachten, maar dat maakt Tilsiter niet minder lekker!
Gegrilde aubergine met feta, dat is een heerlijk Grieks hapje! Leuk op een schaal met andere Griekse hapjes, of als voorgerechtje!
Voor een quiche worden vaak makkelijke groenten gekozen als broccoli of bonen. Iets anders? Probeer deze quiche met rode bietjes en feta!
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Check het recept of lees de infoBen je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers