Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Kaas

Paneer, Indiase kaas maken

Paneer, Indiase kaas maken Paneer, ook wel geschreven als panir, is een zachte Indiase kaas die je thuis kunt maken.  En heb je de paneer eenmaal gemaakt, dan kan je hem op talloze manieren en in talloze recepten gebruiken. Je kunt hem au naturel houden of er direct tijdens de bereiding een kruiden- of specerijenmengsel aan toevoegen. Het kaasje wordt geraspt of verbrokkeld toegevoegd aan…
Lees verder...

Zelf kaas maken met Boska weckpotten

Zelf kaas maken met Boska weckpotten - Zelf kaas of boter maken lijkt een hele klus. Gelukkig liet onze blogger Vivian van Brussel al eerder in haar artikel 'Boter maken voor Dummies'  zien dat het best wel meevalt. Zelf mozzarella en kaas maken wordt al wat moeilijker, al was het alleen maar omdat je hiervoor “bijzondere” ingrediënten zoals…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More