Kipfilet in heerlijke paprika roomsaus uit de oven
Dit recept voor heerlijke kipfilet in paprika roomsaus uit de oven, toont aan dat makkelijk en lekker heel goed samengaan.
Dit recept voor heerlijke kipfilet in paprika roomsaus uit de oven, toont aan dat makkelijk en lekker heel goed samengaan.
Heerlijk als lunch, maar ze doen het ook heel goed als voorgerechtje in een feestelijk menu, deze kleine quiches met zalm en garnalen.
Dit recept bewijst dat je voor een geweldig lekkere trifle met chocolade en hazelnoten geen uren in de keuken hoeft te staan.
Een feestelijk toetje, maar niet te moeilijk? Maak eens een laagjesdessert met cranberrycompote en mascarponeroom. Succes verzekerd!
Een voorgerecht met verrassingseffect. De bonbon van gedroogde ham met aardappelsalade, is een lust voor het oog en de smaakpapillen.
Een origineel voorgerecht? Aardappelpannenkoekjes met gerookte zalm en zure room, daarmee scoor je bij al je tafelgenoten!
Wil je verrassen met een feestelijk ontbijt, maak dan de allerlekkerste rolletjes van wentelteefjes met peren en mascarpone.
Heerlijke krokant gebakken aardappeltjes met een zachte, romige binnenkant, die in je mond smelten, dat zijn fondant aardappelen.
Van een worstenbrood om te delen kun je lekker veel plakken snijden. Met dit xxl saucijzenbroodje maak je gegarandeerd vrienden.
Tien recepten met stoofperen in de hoofdrol. Van pure nostalgie tot modernere varianten. Heb jij al eens een koek gevuld met stoofperen? Ontdek het hier.
Met verse tartaar van zalm en avocadocrème zet je in een mum van tijd een prachtig gerecht op tafel. Perfect voor bijzondere gelegenheid!
Dit bijgerecht is heerlijk bij een stukje vlees of wild. Spruitjes met cranberry's en geitenkaas passen dus prima in een feestdagenmenu!
Een heerlijke pastaschotel uit de oven maak je door cannelloni met zalm te vullen. Lekker met ricotta en venkel. En niet moeilijk te maken!
Maak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
De liefhebbers vinden ze een feestje, anderen gruwelen er van en durven ze niet eens te eten, oesters. De koningin onder de schelpdieren!
Gehaktbrood, dat is toch wat gewoontjes comfortfood? Niet dit gehaktbrood van wildgehakt. Leuk voor een etentje, of voor tweede kerstdag?
Het lekkerste bladerdeeghapje met zalm maak je natuurlijk zelf. Je weet zeker dat je zalm eet en je kunt het kruiden naar eigen smaak.
Breng met Kerst sfeer en smaak op tafel en maak een spectaculaire kerstkrans van gerookte vis boordevol smaak en verrassingselementen.
Een lekker voorgerechtje voor een bijzonder etentje? Maak eens een garnalenmousse in een glaasje. Makkelijk en heel snel gemaakt!
Vrolijk Pasen?! Ook een gezellig borrelmoment mag niet ontbreken. Daar horen de lekkerste hapjes voor Pasen bij. Kijk hier voor inspiratie!
Check het recept of lees de infoRisotto, dat is toch echt een van de lekkerste soorten comfortfood uit de Italiaanse keuken. En risotto met drie kazen is dat zeker!
Check het recept of lees de infoEr liggen allerlei soorten eieren in de winkels. Scharrelei, vrije uitloopei, allerlei nummers... Zo kies je voor een verantwoord ei!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers