Tartaar van zalm en avocadocrème
Met verse tartaar van zalm en avocadocrème zet je in een mum van tijd een prachtig gerecht op tafel. Perfect voor bijzondere gelegenheid!
Met verse tartaar van zalm en avocadocrème zet je in een mum van tijd een prachtig gerecht op tafel. Perfect voor bijzondere gelegenheid!
In plaats van aardappelkroketjes kun je ook eens deze soesjes van aardappel en pastinaak proberen. Sensationeel lekker!
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Imponeer je gasten en serveer een heerlijk, sappige kalkoen uit de oven. Met deze beschrijving kan het niet mislukken.
Een bijgerecht wordt speciaal als je het als omgekeerde taart serveert zoals deze witlof tarte tatin. Een chique en makkelijk bijgerecht.
Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.
Kaki fruit of Sharon fruit is heerlijk om zo uit het handje te eten. Maar deze gevulde kaki is een mooi alternatief om de kaki als dessert te serveren.
De croquembouche is een typisch Frans dessert, die in Frankrijk al eeuwen lang wordt geserveerd op bruiloften en doop- en communiefeesten.
Knutselen in de keuken? Maak met je kinderen het gemberkoekmannetje. Een prachtig koekje met een al niet minder mooi verhaal. Ontdek het hier.
Chateaubriand, klassiek vlees Alleen van de naam al loopt je het water je in de mond. Chateaubriand is gesneden van het dikke uiteinde van de haas.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als voorgerecht. Een lepelhapje of amuse van slechts 4 ingrediënten.
Wildzwijnragout is prima zelf te maken. Een mooie klassieker met wild voor de feestdagen, als voorgerecht maar ook als lunch of tussendoortje
Handleiding en tips voor het tafel dekken. Van bestek tot glaswerk, wij vertellen jou hoe het hoort. Stap voor stap met duidelijke voorbeeldfoto's.
In een stoere jeep reed Lekker Tafelen vlak voor Thanksgiving door de woodlands in Engeland om de kalkoenen van Kelly Bronze in de bossen te zien.
Heb jij al eens varkenswangen gegeten? Dit onbekende stukje vlees wil je echt niet missen. Ontdek hier wat het is en wat je ermee maakt.
Check het recept of lees de infoMaak indruk met een snelle en verrukkelijke Gorgonzola pastasaus, in 15 minuten te maken en perfect voor een drukke avond.
Check het recept of lees de infoLangoustines; het lijken grote garnalen, maar dat zijn het niet. Ze hebben scharen, dus het zijn kreeften. Heb jij ze al eens gegeten?
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers