De kerstster een bijzonder variatie op de kerststol
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Amuses met vis uit blik; Natuurlijk willen we liever vers, maar wie trekt er zo nu en dan niet een blikje tonijn of sardientjes open?
Een echte winterse tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt heerlijke winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Weet je nooit voor welke bubbels je moet kiezen tijdens een feestje? Met dit verhaal gaat er een ( champagne ) wereld voor je open!
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
Een bijgerecht wordt speciaal als je het als omgekeerde taart serveert zoals deze witlof tarte tatin. Een chique en makkelijk bijgerecht.
Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.
Kaki fruit of Sharon fruit is heerlijk om zo uit het handje te eten. Maar deze gevulde kaki is een mooi alternatief om de kaki als dessert te serveren.
De croquembouche is een typisch Frans dessert, die in Frankrijk al eeuwen lang wordt geserveerd op bruiloften en doop- en communiefeesten.
Echt lekkere huzarensalade. Deze homemade huzarensalade lijkt in de verste verte niet op de huzarensalade die je in de winkel koopt. Zet je trots op tafel!
Knutselen in de keuken? Maak met je kinderen het gemberkoekmannetje. Een prachtig koekje met een al niet minder mooi verhaal. Ontdek het hier.
Chateaubriand, klassiek vlees Alleen van de naam al loopt je het water je in de mond. Chateaubriand is gesneden van het dikke uiteinde van de haas.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt
Zelf een kerststol bakken betekend natuurlijk heel veel tijdens de feestdagen. Jouw kerststol zet je heel anders op tafel dan die gekochte kerststol.
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie
Carpaccio, de echte! Je echt. Carpaccio van ossenhaas. Met slechts een paar goede en verse ingrediënten serveer jij dit meesterwerk. Met trots geserveerd en met smaak geconsumeerd.
Handleiding en tips voor het tafel dekken. Van bestek tot glaswerk, wij vertellen jou hoe het hoort. Stap voor stap met duidelijke voorbeeldfoto's.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderWitte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Lees verderVerse hangop is een feest als ontbijt, als tussendoortje of als dessert. De fluweelachtige structuur is geliefd en je kunt...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers