Oesters eten; Drie verschillende bereidingswijzen
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Dit recept voor pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht.
Zelf een kerststol bakken is superleuk en door het zelf te doen zet je deze tijdens kerst met veel meer trots op tafel. Bakken maar!
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Weet je nooit voor welke bubbels je moet kiezen tijdens een feestje? Met dit verhaal gaat er een ( champagne ) wereld voor je open!
Een bijgerecht wordt speciaal als je het als omgekeerde taart serveert zoals deze witlof tarte tatin. Een chique en makkelijk bijgerecht.
Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.
Kaki fruit of Sharon fruit is heerlijk om zo uit het handje te eten. Maar deze gevulde kaki is een mooi alternatief om de kaki als dessert te serveren.
De croquembouche is een typisch Frans dessert, die in Frankrijk al eeuwen lang wordt geserveerd op bruiloften en doop- en communiefeesten.
Knutselen in de keuken? Maak met je kinderen het gemberkoekmannetje. Een prachtig koekje met een al niet minder mooi verhaal. Ontdek het hier.
Chateaubriand, klassiek vlees Alleen van de naam al loopt je het water je in de mond. Chateaubriand is gesneden van het dikke uiteinde van de haas.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie
Handleiding en tips voor het tafel dekken. Van bestek tot glaswerk, wij vertellen jou hoe het hoort. Stap voor stap met duidelijke voorbeeldfoto's.
In een stoere jeep reed Lekker Tafelen vlak voor Thanksgiving door de woodlands in Engeland om de kalkoenen van Kelly Bronze in de bossen te zien.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers