Pastinaak-venkelsoep met garnalen
Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Dit recept voor pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht.
Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Dit recept voor pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht.
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
Zelf een kerststol bakken is superleuk en door het zelf te doen zet je deze tijdens kerst met veel meer trots op tafel. Bakken maar!
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Deze chocoladerol gooit hoge ogen bij de buuf die op de koffie komt. Kijk eens naar de ingrediëntenlijst. Zo simpel, en met zo’n groots resultaat.
Een bijgerecht wordt speciaal als je het als omgekeerde taart serveert zoals deze witlof tarte tatin. Een chique en makkelijk bijgerecht.
Een leuk toetje om uw diner mee af te sluiten is een chocoladefondue. Niet alleen is het lekker en niet moeilijk, het is ook nog eens gezellig om met z'n allen allerlei heerlijkheden te bedekken met chocolade en hiervan te smullen.
Kaki fruit of Sharon fruit is heerlijk om zo uit het handje te eten. Maar deze gevulde kaki is een mooi alternatief om de kaki als dessert te serveren.
De croquembouche is een typisch Frans dessert, die in Frankrijk al eeuwen lang wordt geserveerd op bruiloften en doop- en communiefeesten.
Knutselen in de keuken? Maak met je kinderen het gemberkoekmannetje. Een prachtig koekje met een al niet minder mooi verhaal. Ontdek het hier.
Chateaubriand, klassiek vlees Alleen van de naam al loopt je het water je in de mond. Chateaubriand is gesneden van het dikke uiteinde van de haas.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als voorgerecht. Een lepelhapje of amuse van slechts 4 ingrediënten.
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie
Handleiding en tips voor het tafel dekken. Van bestek tot glaswerk, wij vertellen jou hoe het hoort. Stap voor stap met duidelijke voorbeeldfoto's.
In een stoere jeep reed Lekker Tafelen vlak voor Thanksgiving door de woodlands in Engeland om de kalkoenen van Kelly Bronze in de bossen te zien.
Met deze tips bak je thuis de mooiste en lekkerste soezen, eclairs en profiteroles. Pas op, het kiezen van een vulling kan lastiger zijn.
Check het recept of lees de infoMosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of visbouillon. In een gele curry moet je zeker ook eens proberen. Zo pittig als je zelf wilt.
Check het recept of lees de infoEet je graag curry? Maak hem dan eens helemaal vers, dus ook de currypasta. We hebben het recept van een heerlijke groene currypasta voor je!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers