Krieltjes; veelzijdige, kleine aardappeltjes
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
De romige en zalig zoete karamel met de naam dulce de leche maak je makkelijk zelf van gecondenseerde melk.
Vind je goed bakken van een steak maar een lastig klusje? Zo krijg je een biefstuk rare, medium-rare, medium of well done. Jij kunt het ook!
Door vlees op te binden heb je niet alleen een mooier, maar ook een smakelijker stuk vlees. Het hoe en waarom lees je hier.
De klassieke Hollandaisesaus is weer helemaal terug van weggeweest. Ingewikkeld om te maken? Nee! Met de foto-instructies lukt het jou ook!
Als je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Een voorgerecht maakt een maaltijd compleet. Houd je van vis? Hier vind je de allerlekkerste recepten voor voorgerechten met gerookte zalm.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Er zijn weinig visproducten die zo veelzijdig zijn als gerookt zalm. Want je kunt geweldig ontbijten, lunchen of brunchen met gerookte zalm.
Gerookte zalm is voor iedere visliefhebber een genot. Koud of warm gerookt deze gezonde vette vis smaakt altijd, van ontbijt tot borrel.
Heel veel heerlijke ideeën voor het lekker vers beleggen van een snee knäckebröd. Geef dit traditionele Zweedse platbrood bij het ontbijt.
Een feestje is niet compleet zonder borrelhapjes. Doe eens lekker ouderwets en ga voor een echte Hollandse borrelplank. Succes gegarandeerd!
Uit de oude doos: kippenragout met champignons van hele kip, een ouderwets lekker familierecept voor in een pasteitje of met witte rijst.
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
De lekkerste recepten met verse witlof, aangevuld met tips en weetjes. Je vindt hier salades, soepen, ovenschotels, bijgerechten en meer.
Hier vind je alles over rundvlees. Soorten rundvlees als biefstuk, picanha, ossenhaas en rosbief worden hier uitgelegd, inclusief recepten.
De prachtige Sint-jakobsschelpen, oftewel coquilles, bevatten heerlijk, zacht en verfijnd vlees. En ze zijn niet moeilijk zelf te bereiden!
Gourmetten is niet alleen maar vlees op een bord. Maak er een écht feest van met vis, groenten en pannenkoeken.
Een feestelijk gerechtje voor de eindejaarstijd, met typische kerstkleuren, vol lokale ingrediënten, dat is de kerstkrans met gevulde eieren.
Soms lekker luxe, maar meestal erg eenvoudig. In welke vorm dan ook, van huisgemaakt appelgebak smult iedereen.
Check het recept of lees de infoHet is makkelijk om te verrassen aan tafel. Het recept voor eieren in kruidensaus is het bewijs. Doe er brood bij om de saus op te dippen.
Check het recept of lees de infoOntdek hoe je zelf crème fraîche kunt maken. Met dit eenvoudige recept maak je in een handomdraai je eigen verse crème fraîche.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers