Vol-au-vent; Klassiek en met feestelijke variaties
Vol-au-vent, een door de Belgen geadopteerde Franse klassieker. Nu maak je hem zelf zoals in de gerespecteerde Belgische brasserie!
Vol-au-vent, een door de Belgen geadopteerde Franse klassieker. Nu maak je hem zelf zoals in de gerespecteerde Belgische brasserie!
Een heerlijk romig aardappelgerecht uit de Franse keuken. Met de mini aardappelgratin met port salut maak je ieder feestmaal compleet.
Voor grote of kleine trek, witloftaartjes met kernhem kunnen altijd. Als luxe lunch, maar ook als hapje tussendoor zijn ze geweldig lekker!
Ben jij ook altijd zo onder de indruk als je zo'n plateau Fruits de Mer ziet? Zelf maken is echt makkelijker dan je verwacht! Proberen!
Van verse witvis, en andere zorgvuldig gekozen ingrediënten maak jij de lekkerste visnuggets die je ooit hebt geproefd.
Maak de lekkerste bladerdeeghapjes met vlees makkelijk zelf. We hebben een paar wel heel lekkere suggesties voor vullingen voor je.
Blaas dat oude stuk stokbrood nieuw leven in en maak er bruschetta met gerookte zalm van. Niemand die in de gaten heeft dat hij oud brood eet.
Een lekker voorgerecht, maar niet ingewikkeld? Met verse ingrediënten kun je een makkelijk voorgerecht maken, waarmee jij de show steelt!
Een klassieke runderragout met een variatie voor een extra gevulde runderragout. Lekker in een pasteibakje maar ook bij rijst of pasta.
Cranberry's, de mooie donkerrode bes. Je kunt ze rauw niet eten. Maar wat doe je er dan wel mee? Lekker Tafelen legt het je uit!
Komen je vrienden eten en wil je het simpel houden? Ga voor één van deze voorgerechten met vis. Dat is smaak, gemak en gezelligheid in één.
Een menu valt of staat met de balans in de smaken van de gerechten. Moeilijk? Nee! Zo ontdek je de juiste smaakbalans voor een voorgerecht!
Als je een voorgerecht serveert, dan wil je natuurlijk dat het er mooi uit ziet. Lees de presentatietips voor een spectaculair voorgerecht.
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
De romige en zalig zoete karamel met de naam dulce de leche maak je makkelijk zelf van gecondenseerde melk.
Vind je goed bakken van een steak maar een lastig klusje? Zo krijg je een biefstuk rare, medium-rare, medium of well done. Jij kunt het ook!
Door vlees op te binden heb je niet alleen een mooier, maar ook een smakelijker stuk vlees. Het hoe en waarom lees je hier.
De klassieke Hollandaisesaus is weer helemaal terug van weggeweest. Ingewikkeld om te maken? Nee! Met de foto-instructies lukt het jou ook!
Als je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Dressing uit een flesje? Nee! Volle tassen van de groenteman, verse ingrediënten en homemade dressing is de inspiratie voor voorjaarssalades.
Check het recept of lees de infoVlees aan een stuk is puur en eerlijk en makkelijk te maken. Snijd de Rosbief met uien-roomsaus in lekkere dunne plakjes en geniet.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers