Tag: Kaas – Mascarpone

Romige rijsttaart, rijstevlaai op z’n Italiaans

In Italië is deze taart een echt traditioneel paasdessert en hoewel ik me een stukje na mijn paasdiner zou kunnen voorstellen vind ik het eerder een lekkernij om met Pasen bij de koffie of eventueel bij een brunch te serveren.

Crema di mascarpone

Crema di mascarpone Crema di mascarpone betekent letterlijk crème van mascarpone. Het recept voor dit overheerlijke dessert is absoluut niet van mijzelf, maar ik vind het zo'n geweldig "toetje"; ik moet het hier wel delen met jullie. Het recept komt uit het kookboek "Ciao bella, de smaak van Venetië" van ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten