Witte chocolade bramen dessert
Een zalig zachte crème is de basis van dit witte chocolade bramen dessert waar je liefhebbers van witte chocolade echt mee kunt verwennen.
Een zalig zachte crème is de basis van dit witte chocolade bramen dessert waar je liefhebbers van witte chocolade echt mee kunt verwennen.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Een zalige perzik tiramisu met verse perziken, de roombasis is zonder toegevoegde eieren zodat iedereen kan meegenieten.
Mandarijnen en speculaas. Een heerlijke combinatie voor de wintermaanden. Kinderen zijn dol op deze tiramisu met speculaas en mandarijn.
Deze kip ovenschotel is niet alleen lekker maar ook makkelijk. De oven doet het meeste werk. Heerlijk romig door het gebruik van mascarpone.
Vier de zomer met een glas limoncello en gebruik die limoncello ook in deze citroen tiramisu. Lekker bij de bbq of een zomerse maaltijd.
Homemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Chocoladetaart met mascarpone vulling. Een taart van biscuitdeeg, een extra vulling van gepureerde aardbeien met een klein beetje pit van een rood pepertje
Savooiekool leent zicht voor ontzettend veel gerechten zoals deze hartige taart met savooiekool. Serveer als bijgerecht of bij een brunch.
Dit romige dessert met framboos en limoncello is bijzonder kleurrijk, lekker en eenvoudig te maken. Met de frambozen van Raspberry Maxx.
Huisgemaakte klassieke tiramisu is echt het lekkerst. Je moet er even moeite voor doen, maar echt niemand maakt de tiramisu zoals jij.
Asperges, de groene gecombineerd met Chaumes, een koemelkkaasje uit Frankrijk. Deze aspergequiche van groene asperges is echt smaak op tafel.
Meer groenten eten? Maak aardappelgratin met spinazie en romig mascarpone. Dat kan als hoofdgerecht maar is ook erg lekker bij vis.
Serveer deze borrelballetjes met een heerlijke dipsaus en je gasten zullen niet kunnen stoppen met dippen en eten.
In Italië is deze taart een echt traditioneel paasdessert en hoewel ik me een stukje na mijn paasdiner zou kunnen voorstellen vind ik het eerder een lekkernij om met Pasen bij de koffie of eventueel bij een brunch te serveren.
Blueberry cheesecake - roomkaastaart met blauwe bessen - De cheesecake wordt in Nederland nog wel eens verwart met de ons beter bekende kwarktaart, eigenlijk maakt de naam het voornaamste verschil al duidelijk, in cheesecake hoort kaas, een lekkere zachte roomkaas. De smaak van uw taart zal hierdoor romiger en minder zuur zijn dan de ...
Crema di mascarpone Crema di mascarpone betekent letterlijk crème van mascarpone. Het recept voor dit overheerlijke dessert is absoluut niet van mijzelf, maar ik vind het zo'n geweldig "toetje"; ik moet het hier wel delen met jullie. Het recept komt uit het kookboek "Ciao bella, de smaak van Venetië" van ...
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoAls je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Check het recept of lees de infoEenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
Check het recept of lees de infoDe perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers