Tiramisu; fantastische variaties vanuit één basisrecept
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Mandarijnen en speculaas. Een heerlijke combinatie voor de wintermaanden. Kinderen zijn dol op deze tiramisu met speculaas en mandarijn.
Vier de zomer met een glas limoncello en gebruik die limoncello ook in deze citroen tiramisu. Lekker bij de bbq of een zomerse maaltijd.
Een zalige perzik tiramisu met verse perziken, de roombasis is zonder toegevoegde eieren zodat iedereen kan meegenieten.
Dit romige dessert met framboos en limoncello is bijzonder kleurrijk, lekker en eenvoudig te maken. Met de frambozen van Raspberry Maxx.
Een zalig zachte crème is de basis van dit witte chocolade bramen dessert waar je liefhebbers van witte chocolade echt mee kunt verwennen.
Homemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Deze kip ovenschotel is niet alleen lekker maar ook makkelijk. De oven doet het meeste werk. Heerlijk romig door het gebruik van mascarpone.
Chocoladetaart met mascarpone vulling. Een taart van biscuitdeeg, een extra vulling van gepureerde aardbeien met een klein beetje pit van een rood pepertje
Savooiekool leent zicht voor ontzettend veel gerechten zoals deze hartige taart met savooiekool. Serveer als bijgerecht of bij een brunch.
Huisgemaakte klassieke tiramisu is echt het lekkerst. Je moet er even moeite voor doen, maar echt niemand maakt de tiramisu zoals jij.
Asperges, de groene gecombineerd met Chaumes, een koemelkkaasje uit Frankrijk. Deze aspergequiche van groene asperges is echt smaak op tafel.
Meer groenten eten? Maak aardappelgratin met spinazie en romig mascarpone. Dat kan als hoofdgerecht maar is ook erg lekker bij vis.
Serveer deze borrelballetjes met een heerlijke dipsaus en je gasten zullen niet kunnen stoppen met dippen en eten.
In Italië is deze taart een echt traditioneel paasdessert en hoewel ik me een stukje na mijn paasdiner zou kunnen voorstellen vind ik het eerder een lekkernij om met Pasen bij de koffie of eventueel bij een brunch te serveren.
Het recept voor een heerlijke blueberry cheesecake. Het zachte en het zoete van de kaas in combinatie met de friszure bessen is heerlijk!
Crema di mascarpone Crema di mascarpone betekent letterlijk crème van mascarpone. Het recept voor dit overheerlijke dessert is absoluut niet van mijzelf, maar ik vind het zo'n geweldig "toetje"; ik moet het hier wel delen met jullie. Het recept komt uit het kookboek "Ciao bella, de smaak van Venetië" van ...
Tomatensoep recepten - Als er een soep is die over de hele wereld wordt gemaakt en gegeten is het wel tomatensoep. In heel veel eetculturen vind je wel een of andere variant van tomatensoep terug. De verschillen onderling zijn dan groot en variëren van heel simpel tot bijzonder rijk gevuld, en van...
Check het recept of lees de infoEen feestelijk ideetje voor bij de borrel of als voorgerecht? Aspergebitterballen! Vol met heerlijke, romige ragout van Hollandse asperges.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers