Bloemkool curry met champignons en lente-ui
Bloemkool met champignons en lente-ui in een heerlijke currysaus met kokos, zo wordt bloemkool wel heel erg lekker!
Bloemkool met champignons en lente-ui in een heerlijke currysaus met kokos, zo wordt bloemkool wel heel erg lekker!
Een pie is een hartige taart met een deksel van bladerdeeg. Deze pie met prei is geschikt als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht.
Deze lasagne van wortel is een heerlijk vegetarisch alternatief voor de alom bekende lasagne met tomatensaus. Serveer met een salade.
Dit gerecht is er zo één waarbij je het vlees echt niet mist. Spatzle met jachtsaus en gebakken witlof is een vegetarische maaltijd vol smaak.
Probeer met de 'vergeten groente' schorseneren, eens deze heerlijke romige schorseneren gratin met aardappel. Zet iets origineels op tafel.
Colcannon is een smakelijke Ierse stamppot met kool, (bos)ui en peterselie, die je traditioneel eet met gesmolten boter op Halloween.
Wil je een keer lekker, eenvoudig en vegetarisch eten? Serveer dan deze aardappelschotel met tofu. Liefst met aardappelen van de nieuwe oogst.
Aan het einde van de zomer zijn er veel verse ingrediënten Maak eens deze plaattaart met venkel. Een heerlijke combi met bramen en geitenkaas.
Wist jij dat verse doperwten en munt geweldig combineren? Proef het in dit bladerdeegtaartje. Een mooi vegetarisch lunchgerechtje.
Op de gezonde toer? Maak groentelasagne. Zonder gehakt, zonder bechamelsaus, maar wel heel veel verse groenten. Dit moet je ontdekken!
Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella. Lekker licht en vol verse groente. Proef de zomer op je bord!
Smaakvolle aardappelen, verse tomaten en romige mozzarella. Een aardappelgratin met tomaat en mozzarella is een smaakexplosie.
Aardappelen en groenten in één recept. Burgers van groene kool en aardappel zijn ook erg leuk voor kinderen.
Verse groenten, heerlijke specerijen, couscous en krokante tofu. Met deze pittige groente-tajine zet je een heerlijk, vers en verrassend gerecht op tafel.
Bruine bonensoep maar dan vegetarisch en in Mexicaanse stijl. Lekker met maïs. Probeer deze vegetarische bruine bonensoep.
Linzen, koolraap, spruitjes. Groenten die niet dagelijks op tafel staan en die je perfect kunt stoven. Probeer deze Linzenstoof met spruitjes en koolraap
Dahl komt uit India en wordt gemaakt van erwten, bonen of linzen. Indiase Dahl met venkel en spinazie serveer je met rijst en amandelen.
Serveer spitskool eens verrassend anders. Met smaakmakers als, gruyère en kwarteleitjes zet je echt iets lekkers op tafel. Spitskoolgratin met kwarteleitjes
Deze macaronischotel is een verrassing voor kinderen. Ze zien macaroni weer eens anders (taartje) op hun bord verschijnen.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoVarkensvlees op de barbecue is een ware traktatie voor liefhebbers van lekker eten. Kies het juiste vlees en marinade en je hebt een feestje!
Check het recept of lees de infoFris, zuur en zoet; deze fruitsalade met een dressing vol passie heeft en een explosie van smaken die je blijven verrassen.
Check het recept of lees de infoGa voedselverspilling tegen en bewaar vers fruit op de juiste manier, hier zie je in een oogopslag hoe je vers fruit het beste kunt bewaren.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers