Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Brunch recepten & inspiratie

Brunch

Pizzarolletjes

Wees origineel met deze zelfgemaakte pizzarolletjes op de borreltafel. Durf je het aan? Dan zul je merken dat de schaal altijd in een mum van tijd leeg is.

Paasbrunch, daar hoort een fijne Prosecco bij!

Prosecco is al jarenlang een populaire mousserende wijn die uit Veneto, Italië komt. Hij wordt gemaakt van de druif Glera, ook proseccodruif genoemd. Voor onze paasbrunch kiezen wij een Brut. En een bijzonder mooie!

Sandwich geitenkaas spread

Als beleg voor deze sandwich geitenkaas spread heb ik gekozen voor zelf gekweekte spinazie, kruiden en sla uit de tuin, nog veel lekkerder!

Gevulde krentenbollen

Krentenbollen, ze zijn zo lekker bij het ontbijt, de brunch, lunch of soms zelfs gewoon als lekkere snack tussendoor. Zelf maken is en blijft natuurlijk het leukste en zeker het lekkerste. Zelf maken heeft natuurlijk als bijkomend voordeel dat je net even een iets andere draai kunt geven aan je krentenbol en ze bijvoorbeeld kunt vullen met een heerlijke room.
Lees verder...

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer