Tag: Groente

Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Sambal op mijn manier

Zelfgemaakte sambal van rode pepers met wat verse toevoegingen en een aantal smaakmakers. Dit is niet de échte, maar sambal op mijn manier.

Sla wassen doe je zo

Kroppen sla, bladsla, sla uit de moestuin. Je moet het wassen voor gebruik. Sla wassen doet ieder op zijn eigen manier. We geven tips & trucs.

Courgette taart

Koken of bakken met dat wat je in huis hebt? Deze courgette taart biedt uitkomst als er in de zomer een overschot aan courgettes is.

Baba ganoush

Een heerlijke en eerlijke spread van gepofte aubergine. Eet baba ganoush op brood of als dip met verse groenten van het seizoen.

Koude koolrabi-courgettesoep

Als lunch, als voorgerechtje, of als amuse in een klein glaasje, deze koude koolrabi-courgettesoep kun je op allerlei manieren inzetten.

Pagina 3 van 49 1 2 3 4 49

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Gesneden groenten Ze zijn er weer: Hangcultuur mosselen