Recepten om zelf te maken



Onderwerp "zalm"

Terug naar homepage


Worteltortilla’s met roomkaas, rucola, zalm en tomaatjes

Groentjes en een stukje vis voor tussen de middag? Deze worteltortilla’s met zalm zijn een heerlijke lunch. Geen worteltortilla’s? Maak dan tortilla’s zelf.

Lees Meer

Bladerdeeghapjes met verrassend lekkere vullingen

Bladerdeeghapjes zijn een feestelijkheid op tafel . Dat geldt nog meer als je ze ook echt zelf gemaakt hebt. Deze bladerdeeg hapjes worden zeker gewaardeerd!

Lees Meer

Amuses met vis uit blik

Amuses met vis uit blik Natuurlijk willen we liever vers, maar wie trekt er zo nu en dan niet een blikje tonijn of sardientjes open. Vis uit blik is hot tegenwoordig. Onze partner Bommels Conserven weet dat al langer en

Lees Meer

Ierland persreis, the taste of Dublin

Ierland is een van die plekken die al een tijdje op mijn (erg lange) lijst van landen stond om te bezoeken. Maar niet vanwege de regen en zeker niet vanwege het eten. Hoog tijd om het eens te gaan ontdekken.

Lees Meer

Amuse van zalm, garnalen en avocadomousse

Wil je een keer echt goed voor de dag komen bij je gasten? Serveer dan deze amuse van zalm, garnalen en avocadomousse. Met gemarineerde rammenas.

Lees Meer

Warm gerookte zalm met noedels en paksoi

Noorse, Warm gerookte zalm met noedels en paksoi. Een feestmaaltijd, een snelle lunch…. je maakt er altijd iemand helemaal blij mee.

Lees Meer

Bouillabaisse zelf maken; proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op je bord

Bouillabaisse is een rijke vissoep met vis, garnalen en mosselen uit Marseille. In de soep serveer je stokbroodjes met een oranje-pittige saus: de rouille.

Lees Meer

Couscous hapjes met gerookte zalm; In hergebruikte glaasjes

Deze aperitiefhapjes zijn een hartelijk welkom aan jouw gasten. De couscous hapjes met gerookte zalm worden geserveerd in gebruikte glaasjes.

Lees Meer

Zalmspiesjes voor de barbecue

Vis bereiden op de barbecue is erg lekker, de vis blijft lekker mals en sappig. Het is ook nog eens snel klaar. Deze zalmspiesjes worden vast een hit.

Lees Meer

Sous vide zalm met noedels en gewokte groenten

Als je restaurant-kwaliteit thuis op je bord wilt proeven, moet je eens sous vide zalm proberen klaar te maken. Heel makkelijk en leuk om te doen.

Lees Meer

Wilde zalm of kweekzalm? Waar moet je op letten

Wilde zalm of kweekzalm? In de supermarkt ligt van alles. Welke is goed en welke niet? Waar kun je op letten? Lekker Tafelen klom in de telefoon en zocht het uit. In dit artikel vind je onze conclusie

Lees Meer

Zelf zalm roken – Het koud roken van zalm

Zelf zalm roken is een leuke uitdaging. Moeilijk? Nee, helemaal niet! Je moet alleen even weten wat je aan het doen bent. Zeker geen klus voor warme zomerdagen, maar in het koele voorjaar prima te doen.

Lees Meer

Krokant cupje met avocado en zalm

Krokant cupje met avocado en zalm We willen toch allemaal wel eens wat anders op de borreltafel, lekkere hapjes in plaats van chips, nootjes of bittergarnituur. Ik maakte voor een gezellig samenzijn met vrienden deze krokante cupjes gevuld met een

Lees Meer

Zalm met ricotta en dille in filodeeg

Zalm in knapperig filodeeg met verse ricotta en dille. Een smaakvol cadeautje op tafel. Goed op smaak gebracht en erg geschikt voor een etentje met vrienden

Lees Meer

Quiche van gerookte zalm met pancetta en spinazie

Gerookte zalm en uitgebakken pancetta geven deze quiche pit en de spinazie geeft kleur, smaak en het echte lentegevoel. Een aanrader voor een wat koudere dag in maart of april.

Lees Meer

Gravad Lax, gemarineerde zalm

Gravad lax betekend: In de grond begraven. Om de vis langer te kunnen bewaren, werd de vis gezouten en met wat kruiden onder de grond gestopt. De vis werd op deze manier licht gedroogd en bleek ook lekkerder te zijn. Dat doen we nu anders, maar wel erg lekker!

Lees Meer

Aspergeschotel met witte asperges, zalm en basilicum

Combineren maar. De combinatie zalm en asperges, daar zijn we dol op. Deze Aspergeschotel met witte asperges, zalm en basilicum is dan ook een topper.

Lees Meer

Witte asperges met zalm, garnaal in saffraansaus

Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.

Lees Meer

Taart van groene asperges met gerookte zalm

Wil je variëren met asperges in het toch al zo korte seizoen? Maak dan eens deze Taart van groene asperges met gerookte zalm

Lees Meer