Ovengegaarde zalm in roomsaus
Dit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Dit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Gravad lax is een typisch gerecht uit het hoge koude noorden. Gemarineerde zalm en dan bedoelen we langdurig gemarineerd. Dit is zalig!
Maak zoetzure rettich en maak dan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.
Patat met vis hoeft niet altijd kibbeling te zijn, ga ook eens voor een luxe versie en maak de loaded fries met zalm en avocado.
Dat een salsa gemaakt van iets anders dan tomaten ook heel lekker kan zijn bewijst dit recept van zalm in papillot met grapefruit salsa.
Zet eens wat vaker vis op tafel. Lasagne met zalm is een ovenschotel met vis waar de hele familie van geniet
Vis op de barbecue is erg lekker, de vis blijft lekker mals en sappig en is ook nog eens snel klaar. Deze zalmspiesjes worden vast een hit.
Vis bereiden is echt niet moeilijk. Probeer deze verse zalm uit de oven eens. In 20 minuten is de zalm klaar en de oven doet het meeste werk.
In dit vispannetje met asperges tref je vis, groenten en aardappel. Niet moeilijk maar bijzonder smaakvol. Een all-in-one visgerecht.
Door te kiezen voor verse, smaakvolle ingrediënten, til je een relatief eenvoudig pasta gerecht naar een heel ander niveau. Pasta met daslookpesto!
Een beetje hobbykok wordt zielsgelukkig van dit recept. Met slechts een paar gerechten en wat culinaire trucjes zet je iets moois op tafel.
Witte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Fruit is niet het eerste waar je aan denkt bij carpaccio. Toch is deze carpaccio van rode grapefruit en gerookte vis een gerecht dat het proberen waard is.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Langzaam gegaarde zalm (60 graden) wordt de perfect, blijft lekker sappig en krijgt een heerlijke textuur. Lekker met tomaat en salsa verde.
Een heerlijke ovenschotel met prei en zalm, een gerecht met veel verschillende smaken. Smaken die perfect samenkomen in deze ovenschotel.
Als je restaurant-kwaliteit thuis op je bord wilt proeven, moet je eens sous vide zalm proberen klaar te maken. Heel makkelijk en leuk om te doen.
Wilde zalm of kweekzalm? In de supermarkt ligt van alles. Welke is goed en welke niet? Waar kun je op letten? Wij klommen in de telefoon en zochten het uit.
Maak een verse salade met zalm, radijs en sinaasappel op de grens van winter en voorjaar. Zo creëer je het zonnetje op je bord.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoDeze gekookte aardappels van de barbecue kunnen altijd op het barbecuemenu. Niet moeilijk en je kunt ze vooraf prima klaarmaken.
Check het recept of lees de infoDit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Check het recept of lees de infoDe klassieke hollandaise saus is weer helemaal terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Met deze instructies lukt hij ook bij jou!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers