Knolselderij snijden; zo doe je dat – Een knolselderij snijden kan een klusje zijn waar je een beetje tegen op ziet. Zo’n grote en onhandelbare knol, wat doe je daar mee?
Snijtechnieken, wordt er handig in!
Met plezier in koken zet je makkelijker smaak op tafel. Die liefde wil je proeven in een gerecht. Het plezier van koken begint al bij de inkoop. Vergeet echter ook het snijden niet! Te vaak zien we mensen met een aardappelschilmesje knoeien om verse groenten te snijden. Begin met de aanschaf van een goed mes en leer jezelf de nodige vaardigheden aan om snel en makkelijk je groenten te kunnen snijden. Het vergroot je plezier in koken en dus ook het uiteindelijke resultaat op het bord.
Meer weten over groenten snijden? Check het artikel over snijtechnieken op de website.
Lekker Tafelen laat je stapsgewijs zien hoe je makkelijk, snel en veilig een knolselderij in blokjes snijdt.
Knolselderij snijden; zo doe je dat
De knolselderij is nu klaar om verder te verwerken. Een knolselderij snijden is dus zeker niet zo lastig als het lijkt. Doe jij het anders? Laat het ons weten. Knolselderij snijden kan op meerdere manieren en we zijn echt benieuwd naar de verschillende ideeën hierover.
Knolselderij; Informatie en 15+ recepten
Hij verdient geen schoonheidsprijs, maar wat betreft de smaak scoort knolselderij hoog. En hij is heel gezond. Koken met knolselderij dus!