Ovenschotels

Aspergeschotel uit de oven

Wil je eens asperges eten op een andere manier dan de klassieke? Maak dan een aspergeschotel uit de oven. Heel anders, en zeker zo lekker!

Het gemak en het plezier van een lekkere ovenschotel

Iedereen die een beetje thuis is in de oneindige wereld van ovenschotels zal het beamen: een ovenschotel is heerlijk en ook echt makkelijk. Met dezelfde ingrediënten maak je in dezelfde week twee maaltijden. Neem bijvoorbeeld aardappel, gehakt en bloemkool. De ene dag serveer je een gehaktballetje met bloemkool en gekookte aardappelen. Maak die dag gelijk de ovenschotel voor twee dagen later van aardappelpuree, gehakt en bloemkool.

Door zo’n ovenschotel heb jij een dagje vrij in de keuken

Als je de ovenschotel eet hoef je die alleen nog maar in de oven te schuiven. De oven doet de rest.

Makkelijke ovenschotels met verse ingrediënten

Aardappelgratin met spinazie

Aardappels, verse spinazie, room en geraspte kaas, met deze ingrediënten maak je in de oven een lekkere, romige aardappelgratin met spinazie!

Inspiratie & Ideeën

Ovenschotels met zuurkool

Niet vies van een beetje comfortfood? Je vindt op Lekker Tafelen de lekkerste recepten voor ovenschotels met zuurkool. Comfortfood ten top!

Vegetarische ovenschotels

Comfortfood zonder vlees of vis, kan dat? Dat kan zeker! Vegetarische ovenschotels, met de lekkerste ingrediënten, bewijzen dat het kan!

Makkelijke ovenschotels met verse ingrediënten

Inspiratie & Ideeën

En nog veel meer fantastische ovenschotels

Zuid-Afrikaanse Bobotie

Je kent het vast van de 'Wereldgerechten', de bekende doosjes uit de supermarkt. Maar je maakt Zuid-Afrikaanse Bobotie ook makkelijk zelf!

Hachis Parmentier

Een eenvoudige ovenschotel met gehakt en aardappelpuree die heerlijk is voor een gewone maaltijd; de Franse klassieker Hachis Parmentier!

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten