Stoven met lamsvlees
Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!
De lekkerste recepten met lamsvlees. Van een burger tot shoarma of entrecote. Ontdek lamsvlees en leer er mee werken. Dat is Lekker Tafelen.
Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!
Een lamsbiefstuk met een flinke lik kruidenboter die barst van de smaak. Dit heerlijke vleesgerecht staat in een mum van tijd op tafel.
Wil je echt genieten van je shoarma van lamsvlees met pitabroodje ? Maak dan de pitabroodjes en de knoflooksaus ook helemaal zelf.
Kun je ze al ruiken, deze heerlijke, geroosterde Spaans gekruide lamskoteletten? Een echt zomers gerecht voor op de barbecue.
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediënt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Lamsschouder is een heerlijk mals stuk vlees van het lam. Het kost even tijd om te bereiden, maar we beloven je dat het de moeite waard is!
Lamsrack is lekker luxe vlees dat uitstekend past bij het voorjaar. Hier vind je tips & recepten voor de perfecte bereiding van een lamsrack.
Lekker Tafelen vertelt je alles over lamsgehakt en natuurlijk delen we ook graag de allerlekkerste recepten met lamsgehakt met jou!
Maak eens deze heerlijke lamscurry van lamsbout. Goed vlees, een eigen specerijenmengsel en een huisgemaakte curry. Dit is echt verrukkelijk.
Maak een lamszadel uit de oven dan heb je geen last van ingewikkeld geknutsel in de keuken. Gewoon basic maar wel puur en goed op smaak.
Een heerlijk stoofpotje met lam en aardpeer. De warme, volle smaak van het vlees en de groente wordt versterkt door de Ras el Hanout.
Er is bijna niks lekkerder dan kort gegrilde lamskoteletten, en natuurlijk serveer je deze met kruidenboter uit eigen keuken.
Voor goed lamsvlees ga je naar de echte slager. Maak bijvoorbeeld eens deze lamsentrecote met salsa verde. Daar ga je geen spijt van krijgen!
Gemarineerde lamsbout is een heerlijk feestelijk gerecht, dat weinig werk vraagt, alleen wat voorbereiding. Bijzonder smakelijk met deze marinade.
Lamsnek is zeer geschikt voor een stoofpot. De lamsnek heeft precies genoeg vet om je vlees heerlijk mals uit de oven te laten komen.
In het pruimenseizoen maak ik maar wat graag deze lamsboutjes in pruimensaus. Mocht je lamsvlees te sterk van smaak vinden, dan is dit een aanrader!
Zet eenvoudig culinaire lamshaas op tafel: heerlijk gewenteld in de honing en tijm. Geniet van dit bijzondere stukje zachte en malse vlees.
Lamsbout is de achterbout van het lam, die aan één stuk wordt gebraden. De bout leent zich goed voor een langzame garing.
Lamsschouder is vlees waar je tijd voor moet uittrekken, dat lang mag stoven in een braadpan of de oven om het zo mals mogelijk op tafel te zetten.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoKip op de barbecue grillen, er zijn ontelbare manieren om dat te doen. Een kip op een bierblik, kipsaté, of kippenpoten, het kan allemaal!
Check het recept of lees de infoLunchen van de barbecue. Ja, echt! Met het recept voor deze steak sandwich met rundvlees heb je een lunch die je voorlopig niet vergeet.
Check het recept of lees de infoCheddar is een populaire en veelzijdige kaas. En dan bedoelen we niet de 'plastic' plakjes in de supermarkt. Wat weet jij van cheddar?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers