Stoven met lamsvlees
Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!
De lekkerste recepten met lamsvlees. Van een burger tot shoarma of entrecote. Ontdek lamsvlees en leer er mee werken. Dat is Lekker Tafelen.
Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediënt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Maak een lamszadel uit de oven dan heb je geen last van ingewikkeld geknutsel in de keuken. Gewoon basic maar wel puur en goed op smaak.
Een heerlijk stoofpotje met lam en aardpeer. De warme, volle smaak van het vlees en de groente wordt versterkt door de Ras el Hanout.
Er is bijna niks lekkerder dan kort gegrilde lamskoteletten, en natuurlijk serveer je deze met kruidenboter uit eigen keuken.
Voor goed lamsvlees ga je naar de echte slager. Maak bijvoorbeeld eens deze lamsentrecote met salsa verde. Daar ga je geen spijt van krijgen!
Gemarineerde lamsbout is een heerlijk feestelijk gerecht, dat weinig werk vraagt, alleen wat voorbereiding. Bijzonder smakelijk met deze marinade.
Lamsnek is zeer geschikt voor een stoofpot. De lamsnek heeft precies genoeg vet om je vlees heerlijk mals uit de oven te laten komen.
Lamsbout is de achterbout van het lam, die aan één stuk wordt gebraden. De bout leent zich goed voor een langzame garing.
Lamsschouder is vlees waar je tijd voor moet uittrekken, dat lang mag stoven in een braadpan of de oven om het zo mals mogelijk op tafel te zetten.
Een vrij klassieke stoof van lamsschenkel met een tomaten-rode wijnsaus. Heel simpel te bereiden, je hebt alleen wat tijd nodig om te stoven.
Wat zuiglamsvlees onderscheidend maakt van ander lamsvlees is dat het zuiglam uitsluitend is gevoed met moedermelk. Het vlees krijgt hierdoor een subtiele uitgesproken smaak en geniet hierdoor ook een ongekende malsheid. Het vlees is nog steeds vol met melk en daarom ook wat witter van kleur dan het gewone lamsvlees. ...
Lamskoteletten; Barbecue topper in heerlijke marinade - Ik had het nog niet gedaan dit jaar dus het moest er met dit fraaie weer maar eens van komen. Lamskoteletten roosteren in de tuin op de barbecue. Maak heerlijke marinade met allemaal verse kruiden uit eigen tuin (anders koop je een paar bosjes). ...
Ontdek de veelzijdigheid en onmisbaarheid van uien in de keuken. Van stoofschotels tot salades, uien voegen smaak toe aan elk gerecht.
Check het recept of lees de infoOntdek het geheim van een smaakvolle champignonragout op krokante toast. Een eenvoudige en lekkere, warme lunch.
Check het recept of lees de infoEen soufflé basisrecept bestaat niet, maar er zijn wel heel veel handige tips voor het maken van de perfecte souffle.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers