Tag: Vlees – Lamsvlees

De lekkerste recepten met lamsvlees. Van een burger tot shoarma of entrecote. Ontdek lamsvlees en leer er mee werken. Dat is Lekker Tafelen.

Stoven met lamsvlees

Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!

Spaanse Lamskoteletten

Kun je ze al ruiken, deze heerlijke, geroosterde Spaans gekruide lamskoteletten? Een echt zomers gerecht voor op de barbecue.

Lamszadel uit de oven

Maak een lamszadel uit de oven dan heb je geen last van ingewikkeld geknutsel in de keuken. Gewoon basic maar wel puur en goed op smaak.

Hollands zuiglamsvlees

Wat zuiglamsvlees onderscheidend maakt van ander lamsvlees is dat het zuiglam uitsluitend is gevoed met moedermelk. Het vlees krijgt hierdoor een subtiele uitgesproken smaak en geniet hierdoor ook een ongekende malsheid. Het vlees is nog steeds vol met melk en daarom ook wat witter van kleur dan het gewone lamsvlees. ...

Lamskoteletten; Barbecue topper in heerlijke marinade

Lamskoteletten; Barbecue topper in heerlijke marinade - Ik had het nog niet gedaan dit jaar dus het moest er met dit fraaie weer maar eens van komen. Lamskoteletten roosteren in de tuin op de barbecue. Maak heerlijke marinade met allemaal verse kruiden uit eigen tuin (anders koop je een paar bosjes). ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten