Chocolademousse taart, de allerlekkerste!
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
Chocolade in drievoud want deze chocolademousse taart bevat pure chocolademousse en witte chocolademousse met stukjes chocoladekoekjes.
Crème brûlée is een Franse klassieker die met slechts een paar ingrediënten gemaakt wordt. Dit dessert kun je heel goed zelf maken.
Simpel gebak met een luxe uitstraling, dat is deze meringue rol. Maar 5 ingrediënten en een klein beetje werk maar een groots resultaat.
De klassieker uit de Nederlandse keuken, chipolatapudding. Een feestelijke pudding met een kleurrijke vulling van vruchtjes en bitterkoekjes.
Een bavarois van kwark, maar niet met rauwe eieren. De eieren in deze bavarois van kwark worden eerst verhit. Lekker met verse mandarijntjes.
Vind je slagroom kloppen lastig en lukt het soms niet zo goed. Wij hebben de tips voor de perfect geklopte slagroom.
Een gedurfd voorgerecht voor de kaasliefhebbers, deze panna cotta van Parmezaan en peer met een vleugje tijm.
Nagerechten zelf maken heeft als voordeel dat in de roomyoghurt met mandarijn ook echte mandarijntjes zitten.
Panna cotta betekend gekookte room en is een uit Italië afkomstig eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Geen zacht broodje gevuld met gele room, maar de enige echte puddingbroodjes met een heerlijke banketbakkersroom. Dat is pas smullen!!
Een simpel gerecht wordt speciaal met dragonsaus, een zalige romige kruidensaus waar je de vingers bij opeet.
Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang je een deel van de room door yoghurt. Vooral in de zomer is deze panna cotta heerlijk.
Een zalig zachte crème is de basis van dit witte chocolade bramen dessert waar je liefhebbers van witte chocolade echt mee kunt verwennen.
Zoek je een snel en lekker nagerecht wat er ook nog eens geweldig uitziet? Maak dan deze trifle met bosbessen, succes gegarandeerd!
Aardbeien bavarois, zoals oma die vroeger maakte. Niet uit een bakje maar gewoon homemade. Een toetje met superveel smaak en echt vers fruit.
De Limburgse rijstevlaai is één van de populairste vlaaien, gevuld met rijstepap en afgemaakt met een laag slagroom en geraspte chocolade.
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
"less is more", dat geldt zeker voor dit toetje. Eton mess is het dessert dat je graag op tafel zet in het Hollandse aardbeien seizoen.
Een zalige perzik tiramisu met verse perziken, de roombasis is zonder toegevoegde eieren zodat iedereen kan meegenieten.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoKip op de barbecue grillen, er zijn ontelbare manieren om dat te doen. Een kip op een bierblik, kipsaté, of kippenpoten, het kan allemaal!
Check het recept of lees de infoLunchen van de barbecue. Ja, echt! Met het recept voor deze steak sandwich met rundvlees heb je een lunch die je voorlopig niet vergeet.
Check het recept of lees de infoCheddar is een populaire en veelzijdige kaas. En dan bedoelen we niet de 'plastic' plakjes in de supermarkt. Wat weet jij van cheddar?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers