Panna cotta van yoghurt
Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang je een deel van de room door yoghurt. Vooral in de zomer is deze panna cotta heerlijk.
Panna cotta is gekookte room. In deze versie vervang je een deel van de room door yoghurt. Vooral in de zomer is deze panna cotta heerlijk.
Een zalig zachte crème is de basis van dit witte chocolade bramen dessert waar je liefhebbers van witte chocolade echt mee kunt verwennen.
Zoek je een snel en lekker nagerecht wat er ook nog eens geweldig uitziet? Maak dan deze trifle met bosbessen, succes gegarandeerd!
Aardbeien bavarois, zoals oma die vroeger maakte. Niet uit een bakje maar gewoon homemade. Een toetje met superveel smaak en echt vers fruit.
De Limburgse rijstevlaai is één van de populairste vlaaien, gevuld met rijstepap en afgemaakt met een laag slagroom en geraspte chocolade.
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
"less is more", dat geldt zeker voor dit toetje. Eton mess is het dessert dat je graag op tafel zet in het Hollandse aardbeien seizoen.
Een zalige perzik tiramisu met verse perziken, de roombasis is zonder toegevoegde eieren zodat iedereen kan meegenieten.
Heb je weinig tijd, maar wil je toch iets speciaals als nagerecht? Maak dan deze simpele maar erg lekkere mousse met banaan en chocolade.
Bitterkoekjespudding met grote stukken koek die eerst geweekt zijn in een likeur. Echt zo'n dessert dat je niet uit een pak of beker haalt.
De Engelse banoffee pie is een zalig zoete beleving van banaan, toffee en chocolade. Wij maakten er handige eenpersoons porties van.
Schwarzwälder Kirschtorte of Zwarte Woud taart is een echte klassieker die bestaat uit chocolade biscuit, slagroom, kersen en kirsch likeur.
Simpel gebak met een luxe uitstraling dat is deze meringue rol. Slechts 5 ingrediënten en een klein beetje werk maar een groots resultaat.
Crème brûlée is een Franse klassieker die met slechts een paar ingrediënten gemaakt wordt. Dit dessert kun je heel goed zelf maken.
De klassieker uit de Nederlandse keuken, chipolatapudding. Een feestelijke pudding met een kleurrijke vulling van vruchtjes en bitterkoekjes.
Een gedurfd voorgerecht voor de kaasliefhebbers, deze panna cotta van Parmezaan en peer met een vleugje tijm.
Panna cotta betekend gekookte room en is een uit Italië afkomstig eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Geen zacht broodje gevuld met gele room maar de enige echte puddingbroodjes met een heerlijke banketbakkersroom. Dat is pas smullen!!
Verrassend romig, anijsachtig en een licht zoetje van de sinaasappel, dat is de venkel panna cotta met sinaasappel en pistache als dessert!
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers