Dadels met knoflook gewikkeld in Serranoham
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.
Een heerlijke doordeweekse pasta is deze spaghetti met Serranoham en spek. Een eenvoudig recept dat snel op tafel staat.
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Ontdek de Herderham in deze verse tagliatelle. Heerlijk met ricotta. Dit gerecht staat supersnel op tafel en verbergt verrassend mooie smaken.
We hebben echt iets moois voor je ontdekt. Herderham! We gaan het hier heel simpel de Nederlandse variant op Parmaham noemen.
Kip in het pannetje is voedzaam, snel en smaakvol tegelijkertijd. Met dit gerecht zet je in zeer korte tijd iets lekkers op tafel.
Met lekkere plakken schouderham maak je op de barbecue deze Hawaii sliders. Uiteraard met je eigen gebakken broodjes en verse ananas.
Dat je met veldsla zoveel meer kunt dan het alleen maar te gebruiken als garnering, weten gelukkig steeds meer mensen. Probeer eens deze soep van veldsla.
Asperges laten zich heel graag combineren met mooie smaken. Serranoham is er zo één. Asperges met serranoham een een heerlijke zalm-wijnsaus
Asperges en eieren, ze horen bij elkaar. Pak daar spinazie als voorjaarsgroente bij en een stukje rauwe ham en er ontstaat een prachtig en vooral lekker gerecht.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Stoofpotje van gerookte hamschijf met peterseliesaus is een makkelijk eenpansgerecht waarbij smaken elkaar versterken. Uit Bespaar met Jamie.
Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.
De ambachtelijke slager, de echte slager, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, zijn de parels die voor dat stukje vlees op ons bord zorgen.
Gegrilde groene asperges met Parmaham Als ik heel eerlijk ben, eet ik het liefste witte asperges. Ze zijn sappiger, hebben meer smaak en zijn bijzonderder, omdat hun seizoen maar kort is. Dat laatste maakt groene asperges nu weer aantrekkelijker: zij zijn gedurende een veel langere periode verkrijgbaar. Groene asperges zijn ...
Ontdek de meest verrassende toetjes met appel in de hoofdrol. Van super simpel tot echte klassiekers en frisse combinaties.
Check het recept of lees de infoVerwen jezelf met een heerlijke appel kruimelcake. Dit makkelijke recept is perfect voor herfstige koffiemomenten, maar kan ook als dessert.
Check het recept of lees de infoOntdek de verschillende soorten garnalen en leer wat je eet. Van kleine, grijze Hollandse tot grote garnalen uit tropische wateren.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers