Crespelle con proscuitto e formaggio
De Italiaanse versie van de pannenkoek met ham en kaas, maar zeg nou zelf, crespelle con proscuitto e formaggio klinkt toch veel lekkerder?
De Italiaanse versie van de pannenkoek met ham en kaas, maar zeg nou zelf, crespelle con proscuitto e formaggio klinkt toch veel lekkerder?
Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.
Een heerlijke doordeweekse pasta is deze spaghetti met Serranoham en spek. Een eenvoudig recept dat snel op tafel staat.
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Ontdek de Herderham in deze verse tagliatelle. Heerlijk met ricotta. Dit gerecht staat supersnel op tafel en verbergt verrassend mooie smaken.
We hebben echt iets moois voor je ontdekt. Herderham! We gaan het hier heel simpel de Nederlandse variant op Parmaham noemen.
Kip in het pannetje is voedzaam, snel en smaakvol tegelijkertijd. Met dit gerecht zet je in zeer korte tijd iets lekkers op tafel.
Met lekkere plakken schouderham maak je op de barbecue deze Hawaii sliders. Uiteraard met je eigen gebakken broodjes en verse ananas.
Dat je met veldsla zoveel meer kunt dan het alleen maar te gebruiken als garnering, weten gelukkig steeds meer mensen. Probeer eens deze soep van veldsla.
Asperges laten zich heel graag combineren met mooie smaken. Serranoham is er zo één. Asperges met serranoham een een heerlijke zalm-wijnsaus
Asperges en eieren, ze horen bij elkaar. Pak daar spinazie als voorjaarsgroente bij en een stukje rauwe ham en er ontstaat een prachtig en vooral lekker gerecht.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Stoofpotje van gerookte hamschijf met peterseliesaus is een makkelijk eenpansgerecht waarbij smaken elkaar versterken. Uit Bespaar met Jamie.
Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.
De ambachtelijke slager, de echte slager, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, zijn de parels die voor dat stukje vlees op ons bord zorgen.
Echte Parmaham mét kroon heeft een diepere smaakbeleving dan de onechte. Lees hier alles over dit heerlijke vlees.
Gegrilde groene asperges met Parmaham Als ik heel eerlijk ben, eet ik het liefste witte asperges. Ze zijn sappiger, hebben meer smaak en zijn bijzonderder, omdat hun seizoen maar kort is. Dat laatste maakt groene asperges nu weer aantrekkelijker: zij zijn gedurende een veel langere periode verkrijgbaar. Groene asperges zijn ...
Goede recepten voor gebraden kip inclusief tips voor de beste bereiding. Van schoonmaken tot vlinderen en het braden van een hele kip.
Check het recept of lees de infoJe denkt er niet snel aan, maar een zelfgemaakte wortelsalade is een snel en makkelijk bijgerecht. Met een wat zoet, maar ook een beetje pit.
Check het recept of lees de infoMosselen bewaren is in deze tijd eigenlijk helemaal niet nodig. Wil je je gekochte mosselen toch wat langer bewaren? Hier vind je tips.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers