Crespelle con proscuitto e formaggio
De Italiaanse versie van de pannenkoek met ham en kaas, maar zeg nou zelf, crespelle con proscuitto e formaggio klinkt toch veel lekkerder?
De Italiaanse versie van de pannenkoek met ham en kaas, maar zeg nou zelf, crespelle con proscuitto e formaggio klinkt toch veel lekkerder?
Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Een heerlijke doordeweekse pasta is deze spaghetti met Serranoham en spek. Een eenvoudig recept dat snel op tafel staat.
Kip in het pannetje is voedzaam, snel en smaakvol tegelijkertijd. Met dit gerecht zet je in zeer korte tijd iets lekkers op tafel.
Met lekkere plakken schouderham maak je op de barbecue deze Hawaii sliders. Uiteraard met je eigen gebakken broodjes en verse ananas.
Dat je met veldsla zoveel meer kunt dan het alleen maar te gebruiken als garnering, weten gelukkig steeds meer mensen. Probeer eens deze soep van veldsla.
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Ontdek de Herderham in deze verse tagliatelle. Heerlijk met ricotta. Dit gerecht staat supersnel op tafel en verbergt verrassend mooie smaken.
Asperges laten zich heel graag combineren met mooie smaken. Serranoham is er zo één. Asperges met serranoham een een heerlijke zalm-wijnsaus
Asperges en eieren, ze horen bij elkaar. Pak daar spinazie als voorjaarsgroente bij en een stukje rauwe ham en er ontstaat een prachtig en vooral lekker gerecht.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Stoofpotje van gerookte hamschijf met peterseliesaus is een makkelijk eenpansgerecht waarbij smaken elkaar versterken. Uit Bespaar met Jamie.
We hebben echt iets moois voor je ontdekt. Herderham! We gaan het hier heel simpel de Nederlandse variant op Parmaham noemen.
Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.
De ambachtelijke slager, de echte slager, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, zijn de parels die voor dat stukje vlees op ons bord zorgen.
Echte Parmaham mét kroon heeft een diepere smaakbeleving dan de onechte. Lees hier alles over dit heerlijke vlees.
Gegrilde groene asperges met Parmaham Als ik heel eerlijk ben, eet ik het liefste witte asperges. Ze zijn sappiger, hebben meer smaak en zijn bijzonderder, omdat hun seizoen maar kort is. Dat laatste maakt groene asperges nu weer aantrekkelijker: zij zijn gedurende een veel langere periode verkrijgbaar. Groene asperges zijn ...
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoEieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Check het recept of lees de infoStamppot die je zo in de oven schuift als je thuiskomt? Gegratineerde hutspot met Leidse kaas kun je voorbereiden en opwarmen in de oven!
Check het recept of lees de infoJij kunt ook de lekkerste mayonaise zelf maken met deze tips. Maak de mayonaise zo zoet, zout, zuur of kruidig zoals jij lekker vindt.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers