Vleesrecepten

Vleesrecepten

Gewoon lekker vlees eten is steeds meer een taboe aan het worden, maar daar doen wij niet aan mee. Minder vlees eten is een goed idee. En als je dan vlees eet, eet dan goed vlees. Niet die kiloknallers, want als je een beetje nadenkt weet je dat daar van alles mis mee is.

Ga voor vlees naar een echte slager, en laat je adviseren!

Misschien heb je zelfs het geluk dat je vlees rechtstreeks bij de boer kan halen. Doen! En ook dan… goed kijken wat je koopt!

Geniet (met mate!) van een goed stuk vlees. En de vleesrecepten op deze pagina gaan je daar hopelijk bij helpen.

Vleesrecepten

Dit is geen all you can eat… maar gewoon lekker genieten van een goed stuk vlees.

Inspiratie & Ideeën

Vleesrecepten

Dit is geen all you can eat… maar gewoon lekker genieten van een goed stuk vlees.

Inspiratie & Ideeën

Lasagne met kip

Een grote schaal geurige lasagne met kip, daar komt iedereen graag voor thuis. Samen genieten dat is waar het om draait.

Vleesrecepten

Dit is geen all you can eat… maar gewoon lekker genieten van een goed stuk vlees.

Rosbief met uien-roomsaus

Vlees aan een stuk is puur en eerlijk en makkelijk te maken. Snijd de Rosbief met uien-roomsaus in lekkere dunne plakjes en geniet.

Inspiratie & Ideeën

Stoven met lamsvlees

Zijn stoofpotjes jouw favoriet? Ga dan eens stoven met lamsvlees. Een kruidige curry? of een traditionele Irish stew? We hebben ze allemaal!

Stoven met varkensvlees

Vooral in de donkere maanden van het jaar kiezen we graag voor stoven met varkensvlees. Ontdek hier de lekkerste recepten voor stoofpotten.

Vleesrecepten

Dit is geen all you can eat… maar gewoon lekker genieten van een goed stuk vlees.

Inspiratie & Ideeën

Stoven met rundvlees

Vooral in de donkere maanden van het jaar kiezen we graag voor stoven met rundvlees. Ontdek hier de lekkerste recepten voor stoofpotten.

En nog veel meer lekkere vleesrecepten

Feijoada; uit Brazilië

Houd je van vlees? Dan moet je deze Feijoada echt eens maken. Stoofvlees van het rund, van het varken, en pittige chorizo in een lekkere saus!

Gepaneerde speklappen

Hou je van variatie en wil je iets anders met spek, maak dan eens gepaneerde speklappen, heerlijk krokant van buiten en sappig van binnen.

Blauwe kaasburger

Kaasliefhebber en burgerliefhebber? Een knapperig broodje, een sappige burger en een flinke plak blauwe kaas, dat is de blauwe kaasburger!

De Amsterdamse gehaktbal

Gehaktballen kennen we in alle soorten, maten en smaken. Maar ken jij de Amsterdamse gehaktbal al? Een echte en bijzondere klassieker!

Gemarineerde speklappen

Marineren geeft veel meer smaak aan het vlees en is niet moeilijk. De lekkerste gemarineerde speklappen maak je dan ook makkelijk zelf.

Kip in ketjapsaus

Lekker kruidige gestoofde kip, in een heerlijk sausje met een Oosters tintje en een beetje pit. Zet jij vanavond kip in ketjapsaus op tafel?

Gehaktballen met kaas

De echte gehaktballen met kaas. Zo'n gehaktbal waar de kaas uitloopt als je deze opensnijdt. Inclusief tips voor het beste resultaat.

Oma’s gehaktballen

Het recept voor Oma's gehaktballen in een heerlijke jus. Vroeger gemaakt op het petroleumstel, nu in de pan maar volgens hetzelfde recept.

Runderrollade uit de oven

Een groot stuk vlees ziet er snel feestelijk uit. En ben je met veel personen dan is een runderrollade uit de oven nog makkelijk ook.

Tex-mex gehaktballen

Wil je eens een andere gehaktbal dan de bekende, Hollandse gehaktbal? Ga dan eens voor de lekker pittige Tex-mex gehaktballen.

Speklappen met zwoerd

Bij een stamppot of op brood, speklappen met zwoerd zijn altijd lekker! Met onze tip bak je voortaan de allerlekkerste speklappen.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten