Uitsmijter, verwen jezelf met een smakelijke lunch
Waarom eten we de uitsmijter wel in een lunchroom en maken we deze niet thuis? Verwen jezelf tijdens de lunch met brood, ham, kaas en eieren.
Waarom eten we de uitsmijter wel in een lunchroom en maken we deze niet thuis? Verwen jezelf tijdens de lunch met brood, ham, kaas en eieren.
Hard of zacht gekookt? Eieren koken lijkt makkelijk, maar hoe kook je het voor jou perfecte ei? Hier vind je de kooktijden en handige tips.
De klassieke hollandaise saus is weer helemaal terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Met deze instructies lukt hij ook bij jou!
Eet je asperges? Maak er deze klassieke eiersaus voor asperges bij. Geklaarde boter en een eitje. In no-time op tafel en dat is écht smullen!
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Creatief met Pasen? Maak dan dit gevlochten paasbrood. Het lijkt net een nestje, gevuld met eitjes. Een echte aanwinst bij je paasontbijt!
Hoe zit dat eigenlijk? Wat doen eieren in beslag en wat is het effect daarvan? Je ontdekt het hier. Verwonder je over wat een ei kan doen!
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Deze aardappelsalade met ei kan zowel in de zomer als in de winter. Serveer eens met een schnitzel, een haring of een stukje gerookte zalm.
Lukt een eiwit opkloppen niet? Wij geven je tips en tricks bij het eiwit opkloppen. De reden dat het niet lukt staat hier ongetwijfeld in.
De perfecte omelet bakken dat is voor ontbijt én lunch een goed idee. Zo'n vers gebakken omelet die nog heerlijk zacht van binnen is. Jammie.
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
Advokaat is niet alleen lekker in een glaasje met wat slagroom. Ook in nagerechten en gebak steelt deze eierlikeur de show!
Een rijk gevulde omelet met spinazie, zalm en kaas. Een lunch, maar ook inzetbaar als snelle maaltijd na een drukke dag. Incl. variatietips.
Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd.
Je soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Je kunt er moeilijk over doen maar een gevuld eitje salade is supersimpel zelf te maken. Weet wat je eet en kies voor vers.
Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.
Deze marmercake met advokaat is zo lekker dat hij in no-time tot de laatste kruimel verorberd is. Een echte aanrader voor Pasen dus.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoAls je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Check het recept of lees de infoEenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
Check het recept of lees de infoDe perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers