Crêpe suzette; flensjes in een zalige sinaasappelsaus
Een nagerecht uit de Franse keuken: de Crêpe suzette. Dit zijn superdunne flensjes geserveerd met een goddelijke sinaasappel-karamelsaus.
--
Een nagerecht uit de Franse keuken: de Crêpe suzette. Dit zijn superdunne flensjes geserveerd met een goddelijke sinaasappel-karamelsaus.
Durf jij het aan? Eierkroketten zijn een uitdaging in de keuken en ook bij ontbijt of lunch zet jij de eierkroketten met trots op tafel.
Mijn vader wilde vroeger altijd in het Oostenrijkse Salzburgeen Salzburger nockerln gaan eten en dat feest bestaat nog altijd.
Een populair pastagerecht, dat is Spaghetti Carbonara. Helaas wordt het vaak met onjuiste ingrediënten gemaakt. Maar hoe moet het dan wel?
Eieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Geniet van een stevige lunch met spek met eieren. Deze boerenkost was vroeger van eigen boerderij, lokaler kan het niet.
Begin de dag goed met basis roerei of gebruik het recept van één van de varianten. Wij hebben de tips voor het allerlekkerste roerei.
Een gekookt ei met ragout in een krokant jasje, dat is het friet-ei. Je hoeft hiervoor niet naar Venlo want hier is het recept.
Een frittata kun je met allerlei ingrediënten vullen. Maak eens een minder voor de hand liggende frittata met pompoen en zachte geitenkaas.
Heerlijke bruin gebakken champignons met romige stukjes ei. Roerei met champignons is gezond genieten bij ontbijt, lunch en diner.
Maak zelf heel makkelijk een lekker en verantwoord gebakje door eierkoeken met kwark en banaan te beleggen. Ook lekker als luxe ontbijtje!
Lekker uitgebreid ontbijten doe je natuurlijk met roerei. Wil je het perfecte roerei maken? Volg deze instructies en het gaat jou ook lukken.
Maak voor een warme lunch eens een frittata met boerenkool en oude boerenkaas. Dat is genieten op zijn Italiaans met Hollandse ingrediënten!
Met een gezond 12 uurtje zorg je goed voor jezelf. Door een klein beetje meer aandacht aan je lunch te besteden eet je ook veel lekkerder!
Hoe leuk is dat? Een persoonlijke wens in een ook nog eens erg lekker koekje. Deze wenskoekjes of gelukskoekjes scoren echt bij iedereen.
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Deze sinaasappelsoufflé is lekker licht en luchtig, daar houd je graag een plekje voor vrij. Met dit recept kan hij bijna niet mislukken.
Meringue, heerlijke luchtige, krokante schuimpjes. We vertellen je welke soorten er zijn en hoe je die verschillende soorten maakt.
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld. Zelfgemaakt en een topper bij de kerstkoffie.
Van overtollige eiwitten maak je schuimpjes. Mooi opgelost! Gebruik die schuimpjes voor één van deze drie desserts van schuimpjes.
Je maakt heel makkelijk een geweldig lekkere gevulde omelet met een paar verse eitjes en wat restjes groenten, kaas of vlees uit de koelkast.
Kerstmis is de ideale tijd om je eens lekker uit te leven in de keuken. Deze schuimpjes voor de feestdagen zijn te leuk om ze niet te maken.
Met een paar eieren en een handvol champignons tover je in een handomdraai een heerlijke omelet met champignons op tafel.
Met wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Maak je regelmatig eiersalade? Varieer dan eens met de ingrediënten. Probeer deze eiersalade met mosterd en crispy bacon. Hartig en friszuur door de augurk.
Quiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei (of bosuien) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je gasten krijgt.
Een heerlijke bami met ei is snel klaar en hoeft niet veel te kosten. Hij is lekker als hoofdgerecht of bij een zelfgemaakte rijsttafel.
Thuis, op school of op je werk is deze wrap van ei met spinazie een leuke en lekkere verrassing als lunch. Vol smaken en verse ingrediënten.
Deze heerlijke kaasragout met eieren valt bij iedereen in de smaak. Heerlijk in een pasteitje of als vleesvervanger bij de warme maaltijd.
Eiwit en suiker is pure magie, alle meringue recepten bevatten vaak alleen deze twee ingrediënten. De manier van bereiden maakt het verschil.
Tafel lekker !!
De entrecote met een korst van rozemarijn en mosterd is het perfecte vleesgerecht voor speciale gelegenheden. Makkelijk, snel en erg...