Kwark; eerlijke en heerlijke zuivel
Vooral gegeten als ontbijt vanwege de vele eiwitten, maar ook in gebak en nagerechten is kwark een veel gebruikt zuivelproduct.
Vooral gegeten als ontbijt vanwege de vele eiwitten, maar ook in gebak en nagerechten is kwark een veel gebruikt zuivelproduct.
Deze rabarber koek met skyr en honing die je als een plaattaart bakt is heerlijk fris en romig en (relatief) laag in calorieën.
Zoek je een snel en lekker nagerecht wat er ook nog eens geweldig uitziet? Maak dan deze trifle met bosbessen, succes gegarandeerd!
Deze kwark mag zeker aardbeien kwark genoemd worden want hij bevat lekker veel verse aardbeien en als verrassing ook nog stukjes chocolade.
Jong en oud, iedereen houdt van pannenkoek. Wij hebben een goed basisrecept en vele tips en recepten voor de lekkerste pannenkoeken.
Een dun flensje gevuld met frisse kwark met vers fruit van het seizoen. Een luxe ontbijt wat ook nog eens redelijk verstandig is.
Een zomerse karnemelk bavarois, lekker fris en licht. Ideaal na een zwaardere maaltijd. Serveer met lekker veel vers fruit.
Heerlijk zacht en luchtig brood zonder gist dus snel gemaakt. Kwarkbrood is lekker als ontbijt, bij een kop koffie of bij de high tea.
Zet jij ook regelmatig een pak aardbeienyoghurt op tafel? Let eens op hoeveel aardbeien daar in zitten. Zelf maken is echt zoveel lekkerder!
De Limburgse rijstevlaai is één van de populairste vlaaien, gevuld met rijstepap en afgemaakt met een laag slagroom en geraspte chocolade.
Een kwarktaart zelf maken is zoveel origineler en lekkerder dan een kwarktaart uit een pak. In dit recept 2 lagen kwark op een biscuitbodem.
Karnemelk: een zuivelproduct waar je veel meer mee kan dan alleen maar drinken, gebruik het ook eens om mee te koken en te bakken.
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
Liefhebber van ijs en van yoghurt? Probeer deze frozen yoghurt barks! Bestrooi met fruit, noten of granola net waar je zin in hebt.
"less is more", dat geldt zeker voor dit toetje. Eton mess is het dessert dat je graag op tafel zet in het Hollandse aardbeien seizoen.
Van alle oud brood kun je wentelteefjes bakken. Maar wist je dat je ook wentelteefjes met karnemelk kunt maken in plaats van met gewone melk?
Karnemelk is lekker en verfrissend, dat weet iedereen. Maar wat is karnemelk precies? En hoe wordt dat eigenlijk gemaakt? Je leest het hier.
Zelfs wanneer het fruit aanbod beperkt is is een ontbijt met kwark en vers fruit een goede keuze. Wij geven je handige en lekkere tips.
Karnemelk shake met sinaasappel en banaan een lichte shake als tussendoortje of bij ontbijt. Echt een dorstlesser waar je vrolijk van wordt.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoDeze gekookte aardappels van de barbecue kunnen altijd op het barbecuemenu. Niet moeilijk en je kunt ze vooraf prima klaarmaken.
Check het recept of lees de infoDit moet je proeven! Ovengegaarde zalm in roomsaus. De saus is zacht kruidig en vol van smaak. Het recept kun je ook in een koekenpan maken.
Check het recept of lees de infoDe klassieke hollandaise saus is weer helemaal terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Met deze instructies lukt hij ook bij jou!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers