Coquilles in een Kokossausje
Wil je een minimale inspanning, maar een maximale smaak? Dan zijn deze coquilles in een kokossausje echt een heerlijk gerechtje voor jou.
De lekkerste ideeën met schaal- en schepldieren voor je op een rij. Mosselen, kreeft, oesters en nog veel meer. Zoek je een lekker recept? Hier ben je aan het juiste adres.
Wil je een minimale inspanning, maar een maximale smaak? Dan zijn deze coquilles in een kokossausje echt een heerlijk gerechtje voor jou.
Kreeft uit de oven met basilicum - Zo'n prachtig product als kreeft heeft weinig opsmuk nodig. Weinig ingrediënten en pure smaken.
Spaghetti Vongole maar dan op de Hollandse manier met handgevangen kokkels. Dit is écht lekker eten en koken met verse, lokale ingrediënten.
In zeer korte tijd zet je dit verrukkelijke scampi pannetje op tafel. Ideaal als je vrienden komen eten. Verorber de restjes saus met knapperig brood.
Hoe simpel wil je het hebben? Mosselen, groenten, wijn en in no time staat er een dampende pan mosselen op tafel. Hier vind je veel recepten.
Kokkels worden op de Waddenzee met de hand gevangen. Een zeer duurzaam product waar we niet meer dan bewondering voor kunnen hebben.
Iets anders op de barbecue? Maak dit scampi pakketje met zeekraal, courgette en komkommer. Gaar in aluminiumfolie en serveer als starter van je bbq feest.
Zeeuwse creuses.... Oesters waar je echt een feestje mee op tafel zet. En..... dat valt echt onder de categorie gezond snoepen.
Aziatische noedelsalade met Hollandse garnalen. De Aziatische keuken is een kleurrijke keuken, vaak spannende smaken, mooie combinaties, en toch vaak zo puur en simpel. Eén van mijn favorieten is deze noedelsalade.
Wij worden zielsgelukkig van kleuren in de keuken. Scampi met romig komkommersausje is zo'n kleurrijk en smaakvol gerecht. Serveer als voorgerecht.
Zeekraal heeft van zichzelf al een zoute, zilte smaak en deze salade van zeekraal, met Hollandse garnalen is dus ook een gekookt eitje!
De Oosterschelde kreeft is alleen in het seizoen verkrijgbaar. Een echt lokale lekkernij uit Zeeland. De donkerblauwe tot zwarte kleur van de Oosterschelde kreeft is kenmerkend en uniek. Oosterschelde kreeft ontdekken? Lekker Tafelen!
Coquilles in vanillesaus, dit culinaire gerecht met heerlijke coquilles is veel simpeler te maken dan het recept doet vermoeden. Serveer met tagliatelle. Wordt ook heerlijk gevonden door mensen die normaal gesproken geen visliefhebber zijn!
Vers kreeft bereiden is in veel keukens nog echt een lastig onderwerp. Met deze stap voor stap instructie gaat het jou ook lukken. Geniet van verse kreeft!
Een live verslag van een prachtige beleving bij de oesterkweker. Zeeuwse oesters gekweekt op tafels in de Oosterschelde. Waanzinnig mooi om te zien én de Zeeuwse zomeroester wordt een feit.
De mosselkweker; Een waanzinnig kijkje achter de schermen – Het is maandag 29 mei 2017 als we ’s morgens vroeg om 7 uur aan boord stappen van de Yerseke 18. Het schip is eigendom van de mosselkwekers familie Verschuure. Nique en Dennis Verschuure staan er aan het roer en Ronald Joosse ...
Oesters van kweek tot consument. Zeeland's Roem beheerst dit proces van begint tot eind. Lekker Tafelen neemt een kijkje in dit prachtige bedrijf in Yerseke.
Zeeuwse Oesters beleven in Yerseke. De opening van het seizoen 2016 en een rondje Yerseke met tips om ook zelf Oesters te beleven in Yerseke.
Kokkels vissen op de wadden met Rienk Nadema - Maandag 22 augustus 2016 heb ik het onwerkelijke geluk om kokkels te mogen vissen met Rienk Nadema. Om 10 uur 's morgens vertrekken we met de WON 3 naar de Wadden. Eenmaal door de sluizen bij Harlingen staat er een dag ...
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderWitte kool met dragonsaus is een echt winters, verwarmend gerecht. Ontdek deze bijzondere, maar krachtige en smaakvolle combinatie.
Lees verderVerse hangop is een feest als ontbijt, als tussendoortje of als dessert. De fluweelachtige structuur is geliefd en je kunt...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers