Tag: Fruit

Vers fruit, we eten het hopelijk allemaal. Iedereen is bekend met de gezonde eigenschappen van vers fruit. Maar helaas zien we een stijging in de aankoop van gesneden fruit. Bakjes met “vers” fruit die je zo lekker makkelijk meepakt. Zijn we dan echt te beroerd om een ananas van z’n schil te ontdoen? Ja zelfs mandarijnen worden al in partjes verkocht. Wat ons betreft moet het echt niet gekker worden.
Fruit; Een dagelijkse bron van inspiratie
We doen ons best om te bewijzen hoe vers fruit een echte inspiratie is. Die appel die zo weg hapt, maar waarmee je ook een geweldig dessert kunt maken. Die citroen die echt tot de keuken basics behoort en die aardbeien die je wel in de zomer maar niet in de winter moet eten.
Van ontbijt tot dessert
Snijd een banaantje bij de yoghurt of kwark in de ochtenduren. Maak een fruitgebakje bij de koffie, bijt in een appel bij de lunch en maak een verrukkelijk dessert met verse ananas. Vers fruit kan de hele dag door.

Muffin met abrikoos

Een heerlijke muffin met verse abrikozen, yoghurt en een kruimellaagje. Een handig recept dat je ook kunt gebruiken voor ander seizoensfruit.

Kersen kwark

Deze zelfgemaakte kersen kwark moet je zeker een keer proeven. Als ontbijt of als dessert, dat maakt niet uit. Hier krijg je blije eters van!

Kersen-chocolade cakejes

Kersen eet je vaak lekker uit de hand. Deze kersen-chocolade cakejes gaan die traditie veranderen. Lekker voor een high tea of bij de koffie.

IJsthee met nectarine

Ben je liefhebber van ijsthee dan moet je deze ijsthee met nectarine echt maken. De perfecte dorstlesser met de smaak van thee en nectarine.

Pagina 1 van 24 1 2 24

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Gesneden groenten Ze zijn er weer: Hangcultuur mosselen