Een dry rub op je barbecuevlees in plaats van een marinade? Lees alles over hoe je zelf een BBQ rub kunt maken!
Check het recept of lees de infoDetailsWeet jij hoe je op de juiste en veilige manier een barbecue aansteekt? Lees alles over het op de juiste manier aansteken van een barbecue.
Heb je de barbecue alweer uit de schuur gehaald? En kies je dan voor houtskool of briketten? Lees hier wat handige tips voor de barbecue!
Check het recept of lees de infoDetailsDeze mixed grill spiezen wil je deze zomer op de barbecue
Mixed grillspiezen met kip, varken en rund: vol smaak, makkelijk en snel gegaard en perfect voor een zomerse barbecue met familie of vrienden.
Check het recept of lees de infoDetailsBroodje hamburger zelf maken ( 4 variaties )
Culinair fastfood. Een broodje hamburger zelf maken kan op veel manieren. Hier vind je wat lekkere recepten ter inspiratie.
Check het recept of lees de infoDetailsBeefburgers; jouw creatie is het lekkerst
Beefburgers van puur rundvlees. Het ideale recept als er mensen blijven eten na een feestje. Grill ze met verse groenten...
Lamsburger op een broodje met tzatziki en courgette
Als lunch, maar ook op een makkelijke zaterdagavond is een lamsburger feest. Met lekkere zelfgemaakte tzatziki en gegrilde courgette.
Cheeseburger sliders; kleine hamburgertjes van de BBQ
Kleine broodjes hamburger noemen ze in Amerika sliders. Voor deze cheeseburger sliders bak je zelf je eigen bolletjes en grillen...
Garnalen in tequilamarinade; van de barbecue
Garnalen in een wat tropische marinade, dat klinkt lekker en zomers. Garnalen in tequilamarinade, van de barbecue, zijn dat zeker! Kijk maar!
Garnalen van de barbecue; in een heerlijke marinade
Je handen blijven niet schoon bij het eten van garnalen van de barbecue, maar dat maakt niets uit, ze smaken heerlijk en daar gaat het om!
Zalmspiesjes voor de barbecue
Vis op de barbecue is erg lekker, de vis blijft lekker mals en sappig en is ook nog eens snel klaar. Deze zalmspiesjes worden vast een hit.
Scampi pakketje met zeekraal, courgette en komkommer
Iets anders op de barbecue? Maak dit scampi pakketje met zeekraal, courgette en komkommer. Gaar in aluminiumfolie en serveer als voorgerecht.
Rode poon van de barbecue
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Kabeljauwstaart met paprika en tomaat
Kabeljauwstaart is niet het eerste waar je aan denkt als je gaat barbecueën, maar het is wel een waanzinnig lekker deel van de kabeljauw!
Aardappelen, Groenten, Fruit
Vers fruit op een spies met marshmallows; in 5 minuten klaar
Maak samen iets kleins en lekkers met vers fruit op een spies met marshmallows – vrolijk, eenvoudig en snel van de grill. Dat is zomer!
Aardappels van de barbecue
Deze gekookte aardappels van de barbecue kunnen altijd op het barbecuemenu. Niet moeilijk en je kunt ze vooraf prima klaarmaken.
Bananenbootjes, zoet en plakkerig maar lekker
Zodra thuis de barbecue aangaat, dan staan deze bananenbootjes standaard op het menu!
Toetjes van de barbecue, gevulde wafel en appel
Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar als de barbecue toch aan staat kan je er net zo goed een toetje op maken, lekkere toetjes van de barbecue.
Maak een verse aardappelsalade bij de barbecue
Aardappelsalades; zelfgemaakt het allerlekkerst
De allerlekkerste aardappelsalades zijn huisgemaakt. Kies je aardappel, kies je verse ingrediënten en kies je dressing of vinaigrette.
Kaas uien stokbrood uit eigen oven
Homemade Kaas uien stokbrood. Lekker bij de soep, lunch of borrel. Een kaas uien stokbrood is natuurlijk heerlijk als je het warm serveert.
Focaccia met olijven en rozemarijn of met tomaatjes
Zelf een focaccia maken is leuk en lekker. Probber deze focaccia met olijven of de focaccia met tomaten. Voel jezelf een "echte" Italiaan.
Focaccia; zelf bakken is zoveel lekkerder
Focaccia is een Italiaans platbrood van oorsprong op stenen gebakken. Verrijkt met olijfolie en kruiden wat het een specifieke smaak geeft.
Hartig breekbrood met o.a. buffelmozzarella. Hmm
Hartig breekbrood met heerlijk draderige mozzarella. Een breekbrood voor bij de barbecue, bij een lekkere kom soep of voor op de borreltafel.