Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
- Advertentie -
Adverteren op deze plek? Klik hier!

- Advertentie -

Bladeren door tag

Verse vis

Met verse vis maak je de lekkerste gerechten. Als land aan de Noordzee zou verse vis met grote regelmaat op het menu moeten staan. Dat valt in de praktijk een beetje tegen. We staan graag bij de visboer voor een lekkerbek of een portie kibbeling, maar de andere vissoorten die we vangen in de Noordzee laten we liggen. Zo zonde! Leer weer koken met verse vis. Het maakt niet uit of je deze zelf fileert of dat je het de visboer laat doen. Maar ga aan de slag met de mooie smaken uit eigen land. Wordt weer trots op lokale producten. Op deze pagina vind je volop inspiratie om met verse vis aan de slag te gaan.

Kijk ook eens  op de volgende pagina’s

Verse vis: KabeljauwSkreiZalmScholDoradeForelZeewolfTongMakreelHeilbotRode poonHondshaaiPaling

Schaal- en schelpdierenKokkelsMosselenOesters – (Oosterschelde)KreeftCoquilleGarnalenScheermessen

- Advertentie -

Vissalade

Een zelfgemaakte vissalade is echt een lekkernij. Maak het van restjes vis of koop het staartstuk van een vis naar keuze.
Lees verder...

Vispannetje

Een vispannetje waarin alle smaak uit de vis gebruikt wordt. Verschillende soorten vis, verse groenten en een…
- Advertentie -

- Advertentie -

Visbouillon maken

Zelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste dingen…
- Advertentie -

- Advertentie -

- Advertentie -