Kibbeling zelf maken; Gebakken vis naar jouw eigen smaak
Gebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Met verse vis maak je de lekkerste gerechten. Als land aan de Noordzee zou verse vis eten heel gewoon moeten zijn. Dat valt in de praktijk een beetje tegen. We staan graag bij de visboer voor een lekkerbek of een portie kibbeling, maar de andere vissoorten die we vangen in de Noordzee laten we liggen. Zo zonde! Leer weer koken met verse vis. Het maakt niet uit of je deze zelf fileert of dat je het de visboer laat doen. Maar ga aan de slag met de mooie smaken uit eigen land. Wordt weer trots op lokale producten. Op deze pagina vind je volop inspiratie om met verse vis aan de slag te gaan.
Kijk ook eens op de volgende pagina’s
Verse vis: Kabeljauw – Skrei – Zalm – Schol – Dorade – Forel – Zeewolf – Tong – Makreel – Heilbot – Rode poon – Hondshaai – Paling
Schaal- en schelpdieren – Kokkels – Mosselen – Oesters – (Oosterschelde)Kreeft – Coquille – Garnalen – Scheermessen
Gebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Ben je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Garnalen in een wat tropische marinade, dat klinkt lekker en zomers. Garnalen in tequilamarinade, van de barbecue, zijn dat zeker! Kijk maar!
De homemade variant op de kant-en-klare visgratin uit de diepvries. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is veel lekkerder!
Vis bereiden is echt niet moeilijk. Probeer deze verse zalm uit de oven eens. In 20 minuten is de zalm klaar en de oven doet het meeste werk.
Een hapje, of een begeleider voor een aperitief? Maak deze scampi's in wontonjasje eens. Een heerlijk krokant hapje waar iedereen van geniet.
Laat de visfilet eens liggen. Een zeebaars in zijn geheel klaar maken is misschien zelfs nog makkelijker. We bewijzen dat met dit visgerecht.
Hoe simpel wil je het hebben? Mosselen, groenten, wijn en in no time staat er een dampende pan mosselen op tafel. Hier vind je veel recepten.
Vis op de barbecue is erg lekker, de vis blijft lekker mals en sappig en is ook nog eens snel klaar. Deze zalmspiesjes worden vast een hit.
Heb je een hele zalm en weet je niet hoe te beginnen? Als je deze stap-voor-stapinstructies volgt kun je iedere rondvis fileren.
Iets anders op de barbecue? Maak dit scampi pakketje met zeekraal, courgette en komkommer. Gaar in aluminiumfolie en serveer als voorgerecht.
Ontdek met deze recepten hoe je verse kabeljauw op verschillende manieren kunt bereiden. Wat verse vis zou je vaker moeten doen.
Verse vis eten kan ook met een heerlijke gegrilde makreel met gekarameliseerde ui, en die vis fileren we natuurlijk gewoon zelf.
Verse forel, een heerlijke marinade en een supermakkelijk recept. Maak forel uit de oven of leg het forelpakketje op de BBQ.
Het is feest op tafel als je deze pastasalade met verse zalm en lekker veel andere verse ingrediënten serveert.
Eenvoudige en pure smaken vormen de basis van deze penne met verse zalm en verse spinazie, natuurlijk mogen de verse tomaten niet ontbreken.
De perfect malse zalm bakken of grillen is best makkelijk! Volg de stap-voor-stapinstructies en eet nooit meer droge zalm.
Als je van langoustines houdt, en je hebt inspiratie nodig kijk dan eens bij onze recepten met langoustines en leef je uit!
Tijd voor een heerlijke salade vol vis en groente? Ga dan voor deze zomerse maaltijdsalade met garnalen en gerookte zalm!
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoGebakken vis eten? Kibbeling zelf maken is echt leuk en lekker. Van verse vis (kabeljauw) en een heerlijk beslag met je eigen kruidenmelange.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers