Tag: Vis – Verse vis

Met verse vis maak je de lekkerste gerechten. Als land aan de Noordzee zou verse vis eten heel gewoon moeten zijn. Dat valt in de praktijk een beetje tegen. We staan graag bij de visboer voor een lekkerbek of een portie kibbeling, maar de andere vissoorten die we vangen in de Noordzee laten we liggen. Zo zonde! Leer weer koken met verse vis. Het maakt niet uit of je deze zelf fileert of dat je het de visboer laat doen. Maar ga aan de slag met de mooie smaken uit eigen land. Wordt weer trots op lokale producten. Op deze pagina vind je volop inspiratie om met verse vis aan de slag te gaan.

Kijk ook eens  op de volgende pagina’s

Verse vis: KabeljauwSkreiZalmScholDoradeForelZeewolfTongMakreelHeilbotRode poonHondshaaiPaling

Schaal- en schelpdierenKokkelsMosselenOesters – (Oosterschelde)KreeftCoquilleGarnalenScheermessen

Rode bietjes-haring salade

De haring salade met rode bietjes is een echte klassieker voor feestjes. De stukjes appel en augurk geven de salade een heerlijk frisse tint.

Zalmmousse van gerookte zalm

Deze zalmmousse van gerookte zalm is niet alleen lekker als voorgerecht. Serveer hem ook eens op een sandwich als lunch of op de borrelplank.

Mosselen in gele curry

Mosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of visbouillon. In een gele curry moet je zeker ook eens proberen. Zo pittig als je zelf wilt.

Gerookte vis

Met gerookte vis zet je altijd iets lekkers op tafel. Voor inspiratie, een recept of tips ben je hier op de goede plek.

Pagina 1 van 21 1 2 21

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten