Lente recepten; Nieuwe inspiratie voor het voorjaar

Snijbonen met spek en ui

Snijbonen met een hartig smaakje? Maak eens snijbonen met spek en ui. Een beetje in de stijl van grootmoeder, maar zeker niet ouderwets!

Lekker Tafelen is genieten ook in de lente

Lente recepten om blij van te worden

Hoe lekker is het als de eerste zonnestralen in de lente je weer uitnodigen om naar buiten te gaan? Op zulke dagen is iedereen blij en vrolijk en precies dat gevoel vind je ook in de keuken terug. Er komen weer andere ingrediënten beschikbaar en met die nieuwe ingrediënten maak je de lekkerste lente recepten. Zet weer lekker iets nieuws op tafel. Ga voor kleur, ga voor vers, ga voor smaak en ga vooral voor gezelligheid!

We hopen je met de lente recepten op deze pagina alvast te inspireren. Laten we toosten op een heel mooi voorjaar!

Fris en vers lentegroen

Als dit geen voorjaar is…

Snijbonen met spek en ui

Snijbonen met een hartig smaakje? Maak eens snijbonen met spek en ui. Een beetje in de stijl van grootmoeder, maar zeker niet ouderwets!

Scoor met deze lentetoppers

Wat een feest, wat een feest. Al die prachtige kleuren en die heerlijke frisse gerechten. Juist in het voorjaar wil je iedereen zien genieten van gerechten waar je vaak nauwelijks iets voor hoeft te doen. Maak een supermakkelijke salade, zet een schaal aardbeien op tafel of wok spinazie met jonge krieltjes. Zo simpel kan het zijn.

De lekkerste lente recepten die ook jij zelf kunt maken

We zeiden het al, de lente leent zich uitstekend voor snelle en makkelijke recepten. We zetten dan ook heel veel receptinspiratie voor je op een rij. Je kunt natuurlijk ook ons weekmenu volgen of je abonneren op onze gratis nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte van de nieuwste lente recepten.

Weer lekker vers uit eigen land

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten